Nextové oblečení

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Marry11
28.12.11 21:48

jo není to můj mmb já ji nepordám já ji nedám z ruky pokud se nedočkám do 2 let té kytičkové :lol: i použitou bych vyměnila s doplatkem :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
Marry11
28.12.11 21:49

a zbyly tam třeba ty punčocháčky?Teda ne že bych jela až do Prahy ale mohla bych zaukolovat někoho tam poslat :lol: jenže asi velikost 5-6 let nezbyla :nevim:

• Citovat
  • Upravit
12658
28.12.11 21:52
Marry11 píše:
a zbyly tam třeba ty punčocháčky?Teda ne že bych jela až do Prahy ale mohla bych zaukolovat někoho tam poslat :lol: jenže asi velikost 5-6 let nezbyla :nevim:

tych tam bolo docela dost , ale velkosti neviem , ja som pozerala veci na dvojrocnu a novorodenca chlapca :-D ale je mozne ze tam toho najde vela, ani jedno z toho co si poslala som si nevsimla, ja som pozerala skor mikiny ine :-) a tie mali len velke :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4688
28.12.11 21:53

myslím, že ve větších velikostech nezbylo nic, na mimina nakoupíš pořád bez problémů…já se byla taky poprat a zrovna tahle modrá zajíčková se mi líbí moc a jsem ráda, že jsem jí koupila :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
28.12.11 21:58

já si myslím, že ta kytičková byla asi rozebrana než jsem tam přišla jenže z orientovat se ihned v nextu kde jsem byla poprvý jako jeli jsme do jihlavy :lol: tak byl vůbec zázrak mít ty zajíčkový mikiny 2 rovnou stejný a stejnou potřebnou velkost :lol: takže jsem byla ráda aspon zato co mám akdyž tak mám jablíčka a dokoupím si 110 a je to :dance:
Výměna asi neprodjde :lol:

Kd bývá letní? :lol:

A ty ponožky jsem brala moc nebot Neli je malá takže se molo vzít cokoliv mít děti větší tak proč tam pak jezdit od 7 let už je moda u nich nic moc :nevim:

a mít chlapečky tam tam ani nejedu nebot se mně vůbec nic nelíbo :roll:

A ted mají tak špatnou kolekci e mně tam už neuvidí :lol:

• Citovat
  • Upravit
175
28.12.11 21:59

ahoj, taky jsem byla na Chodově. dnes odpoledne. Punčošky nebyly žádné, ani ponožky. Nejvíc zůstalo věcí do 1m věku. :( Bohužel. Arkády byly včera ještě víc vybrané.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5254
28.12.11 22:07

ja byla v brne a kdyz jsem to videla, tak jsem se na pate otocila, za to mi to nestoji. zensky se chovaly dost silene, rvali se tam! Fakt mazec. kamoska stala ve fronte tri hodiny, mamina pred ni nakoupila za 12 tisic!! V lete je nekdy v pulce cervence. Myslim, ze se muzes v nextu zaregistrovat a oni ti pak poslou pozvanku. ta moje kamaradka to tak ma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12658
28.12.11 22:07
kasyjopea píše:
ahoj, taky jsem byla na Chodově. dnes odpoledne. Punčošky nebyly žádné, ani ponožky. Nejvíc zůstalo věcí do 1m věku. :( Bohužel. Arkády byly včera ještě víc vybrané.

ja som bola asi o druhej a mala ma kalhoty a triko a na prcka mam overaly, mikinu a triko a to som sa schvalne krotila :-DD aby som tam nenechala dva litre :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
28.12.11 22:08

Tiše závidím :) My máme hadříků teď dost, zato finance špatný. Letní v červenci ale snad byly až 25ho? no prostě v ostatních obchodech už měli slevy dávno. V létě jsem nakoupila dobře v Lindexu, takže mám zásobu ještě na další léto :lol: Oblečení pro kluky a taky stejný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12658
28.12.11 22:08
elfans píše:
ja byla v brne a kdyz jsem to videla, tak jsem se na pate otocila, za to mi to nestoji. zensky se chovaly dost silene, rvali se tam! Fakt mazec. kamoska stala ve fronte tri hodiny, mamina pred ni nakoupila za 12 tisic!! V lete je nekdy v pulce cervence. Myslim, ze se muzes v nextu zaregistrovat a oni ti pak poslou pozvanku. ta moje kamaradka to tak ma.

no vcera to bola cista silenost, tiez som sa otocila na pate ze mi to za to nestoji :-DDD

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12658
28.12.11 22:09
Jajka10 píše:
Tiše závidím :) My máme hadříků teď dost, zato finance špatný. Letní v červenci ale snad byly až 25ho? no prostě v ostatních obchodech už měli slevy dávno. V létě jsem nakoupila dobře v Lindexu, takže mám zásobu ještě na další léto :lol: Oblečení pro kluky a taky stejný.

lindex je taky super :-))) a maju akce po cely rok :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5254
28.12.11 22:15
Jajka10 píše:

zacal 16.7. Mam narozeniny a jela jsem si vybrat darek a videla to silenstvi.
Bylo mi fakt lito tech tehotnych tam. sice to bylo jejich rozhodnuti se tam tlacit, ale treba jednu pokladnu jim mohli vyhradit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
28.12.11 22:17
Tak to jsi měla štěstí, že jsi koupila, to co jsi si přála. Já chtěla právě overaly od 3m na chlapečka, 3pack a to už nebylo. A na dcerku - 2,5 roku jsem chtěla poožky a punčošky a nic… :) nevadí. V Benettonu na Arkádách jsem si zlepšila shopovací náladu :)
pata308 píše:
kasyjopea píše:
ja som bola asi o druhej a mala ma kalhoty a triko a na prcka mam overaly, mikinu a triko a to som sa schvalne krotila :-DD aby som tam nenechala dva litre :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
28.12.11 22:20

v Brně? tam jsem byla den předtím co tam prosím tě nakoupila já tam nic neviděla :think: že ji to stálo nakoupit za 12tisíc nebot já tam nic neviděla a já se jich ptala i da mají jen to co mají vystavený tak mně nestalo zato jen do olympie kde je malá místnost a než by se tam promáčka tak si odvezu 1 věc :mrgreen:

ty těhotný nechápu jak tam šli bylo mně jich líto já je pouštěla nebot děs děs :zed:

Lindex měl též dobrý slevy ale overálky stále se mně zdály drahý a body nechci nepraktický a na větší děti předražené :roll:

• Citovat
  • Upravit
Marry11
28.12.11 22:23

v nextu jsem zaregistrovaná a nedošlo mně nic musela jsem si to ověřit i telefonem ayc tam nejezla zbytečně :lol: a pro jistotu den předtím jsme jeli do olympie a vzhledem k tomu že tam měli 1 kus pyžama co jsem potřebovala punčochy něměli velikost měli 1 kus tak tobylo zabitý tam vůbec jezdit.

Muž nechápe proč to prodávají tak šíleně proč to nevyprodávají na procentní slevy den po dnu, že by více viděli než vyprodat celý obchod naráz na půl :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat