Jaké palčáky pro batole do Alp - Maximo?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
323
27.12.11 19:18

Jaké palčáky pro batole do Alp - Maximo?

Maminky,
ráda bych se poradila ohledně zimních rukavic. Začátkem března jedeme do Alp, syn bude mít přesně rok, a sháním kvalitní nepromokavé a teplé palčáky. Aby nám to ladilo, tak nejlépe hnědé nebo tyrkysové. Našla jsem si hnědé palčáky Reima nebo Steintaller za cca 500 Kč. Ale taky mě zaujaly rukavice značky Maximo, které se dají sehnat za cca 100 Kč, což ve mně ale trochu budí nedůvěru. Na druhou stranu mají jako výplň Thinsulate…tak koketuji s myšlenkou, že bych je za ty peníze zkusila v tuzemských podmínkách. Nemáte s nimi někdo zkušenost? Také chci poprosit o vaše zkušenosti a tipy na rukavice, které nepromrznou. Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7369
27.12.11 19:35

No tak palcaky Maximo jsme meli, prave tak v roce. Nebyla jsem z nich az tak nadsena. Ale zima si myslim v nich tedy nebyla a takhle male dite nebude provozovat zadne machani ve snehu aby se promocily. Takze myslkm, ze by jste s nimi hory prezili. Ale ja na hory kupuji rukavice opravdu kvalitni ve sportech. Nejradsi s goretex. Meli jsme zanier, ziener, leki a ted jsem kupovala synovci scott. Ale to uz je investice 500 - 1000 kc. Zalezi na prenem typu. Ty Maximo jsem kupovala myslim normalne v detskem obleceni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
924
27.12.11 21:15

No, šla bych radši do Reimy… Blbý rukavice/zmrzlý ručičky by vám pobyt v Alpách pěkně otrávily… My Reimu odzkoušely v lednovejch mrazech ve Francii v roce a půl a obstála na jedničku!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
27.12.11 22:53

Ja si nemuzu vynachvalit Didriksons, cepice-beranice a palcaky jsou super, mame je.. Ale taky stoji 490 kc, to je fakt.
Co si pamatuju, tak Domca v roce a trictvrte vyrostl z palcaku, tak jsme mu narychlo kupovali na hory rukavice, vzala jsem nejake palcaky na Vanocnich trzich tady v Praze, vypadaly pekne, byly cca za 150 kc a sluzbu udelaly, on to taky nejak s placanim ve snehu neprehanel a nikdy se teda nepromocily… Taky tam mely napsano to Thinsulate.. ;)
Ale byli jsme jen v Cechach, na Lipne, sice ten rok mrzlo jak blazen a snehu byly 2 metry i tam, ale Alpy to nejsou :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
323
28.12.11 08:49

Tak fajn, děkuji za tipy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie