V čem spí 2leté?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
792
29.12.11 22:10

V čem spí 2leté?

Prosím o vaše názory a zkušenosti, syn má 2roky a 3měsíce, dosud jsme mu dávali na spaní overaly, protože se mi to zdálo nejlepší z důvodu, že má zakrytá záda a nelezou nožky, má na noc stále pleny, ale chceme začít zkoušet hned ráno na nočník, většinou se po probuzení ještě válíme, tak mi přijde ten overal už takový divný, musela bych ho celého vyslíct, pak hned zas oblíkat, určitě se to neobejde bez mrčení, tak nevím, jestli už normální pyžamko..... budu ráda také za názor maminy, co používají overálky, jaké to teda je…díky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
992
29.12.11 22:15

Já dávám malému tak od roka a čtvrt pyžamo…, overálky jsem neměla moc ráda a malej je pak už taky nechtěl. Pod pyžamo dávám buď jen spodní košilku a ponožky, nebo když byl barák více vymrzlej, tak i punčochy a dříve bodýčko, ale od dvou let jsme odplenkový úplně, takže nátělník. Bodýčka jsme zrušili v těch dvou letech, kdy se odplenkoval. Nám se právě stávalo u těch overálků, že dokázal do jedný nohavice strčit obě nohy a to ho rozčilovalo a budilo, tak jsme po roce najeli na pyžama - na zimu teplejší a na léto lehkou bavlnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
29.12.11 22:15

dávám už nějakou dobu kasické pyžamo. Ale syn je teda otužilec, takže nějaké odkrytá záda neřeším. On spí nejradši bez peřiny :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9044
29.12.11 22:19

Davam nejcasteji klasicke pyzamo a v zime i ponozky.Hola zada taky moc neresim,on spi stale odkrytej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
29.12.11 22:24

V tomto věku už měl normální pyžamo. Overálky jsme už ani nemohli dávat, je trochu přerostlý a běžně jsem na ně ani nenarazila :lol:
Pokud máš pocit, že by mu táhlo na záda, tak mu dej pyžamový kalhoty a přes to body, to rozepneš ráno hnedka a nebudeš muset celýho vysvlíkat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
29.12.11 22:26

ty velké overaly se práve dají koupit v nextu, no jak vidím, tak jste všechny pro klasická pyzama…budu muset poridit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Zuzga
29.12.11 22:27

Mam rada overaly, ale je problem zohnat vacsie ako 92 ( to im je dobre okolo 18 mesiacov) tak potom davam pyzama a ponozky.
Pod pyzamo tielko alebo body podla veku
Zuzana +3 ( 6, 3 a 1,5)

• Citovat
  • Upravit
2639
29.12.11 22:29

Ahoj, taky jsme dost dávali overálky, ze stejného důvodu. Ale malá spí vcelku klidně, neodkopává se, tak teď už dáváme pyžámko. Teď na zimu teplejší - flanel, bambus.výplněk, aksamit(máme studený barák). A to ještě nebyly pořádné mrazy :mrgreen: Na ten nočník je to ráno fakt rychlejší. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
29.12.11 22:29

KAtka má zatím overaly nebo bodyna, není odplenkovaná a pokud měla klasické pýžo, stalo se, že se hned ráno pokadila, hrábla do plíny a podávala její obsah tátovi :poblion: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
29.12.11 22:30

My taky pyžamo. Nosil ho už dřív (teď nedokážu říct přesně, hlavně proto, že se často pročural v noci durch a bylo jednodušší převléct jenom kalhoty, než z něho rvát ve spaní overal.

Momentálně spí už dlouho jenom v triku a plence (usíná bez plenky a dáváme dodatečně) - pyžamové kalhoty nechce, takže horký adept na pánské noční košile :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10933
29.12.11 22:31

Kluk měl overalky cca do velikosti 92 takže do dvou let možná dva roky a něco, pak se naučil na nočník a už to nebylo praktické, takže pak měl klasické pýžo a fusekle teda v létě i v zimě … na to jsem pes ;-)

Holčičku zatím máme stále v overalech, je jí 19měsíců a má velikost tescáckou 9-12 … takže cca 74/80 ;-) Do pýža půjde až bude bez plenky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
29.12.11 22:33

Holky, jste zlaté, díky moc!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2410
29.12.11 22:37

máme taky pyžámko a ponožky, hlavně kvůli rannímu čůrání. Pak ještě snídáme v pyžámku a po svlíknutí overálku na nočník, se nám to nechtělo oblíkat zpátky :-O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
29.12.11 22:38

Bodyno vlasntě dávám teĎ týden, protože mi začala sundavat overaly a chtěla spát jen v plence.
My máme v ložnici chladněji než holky v pokoji, tak když přčjde, protože od cca září každou noc přejde do ložnice, tak je tam pak studená. A bodyno si zatím sundat neumí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27305
29.12.11 22:38

Tak my jsme na tom úúúplně stejně, má overal, ráno se válí a všechno pustí do plíny (tedy čůrání, ráno bobek nikdy) a nemá cenu už dávat na nočník.
Jenže je to obřík a momentální vel. 104 už je mu taktak, takže až z toho vyroste úplně, dostane klasické pyžamko plus ponožky s volnou gumou.
Spí v pytli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat