V čem spí 2leté?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14598
30.12.11 01:06
jenny.fields píše:
Markit.Hl píše:
Jenny - overal na zips měla kačka do doby, než se ho naučila rozepínat. Tím ztratil význam. vždy byl ihned dole :D
Moje dítě nemá zájem ho rozepínat, díky bohu :mrgreen:
3

Kač to zvládla v cca roce mrška jedna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27259
30.12.11 01:50

Dokud měl plínky nosil půl napůlpyžama a overálky, od tý doby, co je bez plen má jen pyžamka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
30.12.11 09:07

ahoj
neprocitala jsem, ale male do cca dvou kdy mela jeste pleny spavala v overalkach, pal sla do pyzamka z duvodu rychlejsiho vyslikani kvuli curani. Jinak bych ji jeste overalky nechala aby mela zakryte nozky a hlavne zada..u pyzama ji to furt leze nahoru a ma hola zada.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2507
30.12.11 14:14

Kubíčkovi budou v únoru dva roky a střídáme pyžámka s overálkem. Často se odkopává, tak když zrovna nespí ve spacím pytli, má overálek, pokud je ve spacáčku, má pyžámko. Spaní bez plenky u nás zatím nehrozí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
30.12.11 14:21

Malej má pyžámko s dlouhým rukávem,tílko,ponožky.
Spí v teplém pytli.
Na noc má stále plenu.
Z jara chceme odbourat pytel,a s ním i ty pleny na noc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2398
7.1.12 21:49

Malý má už od 1,5 roku pyžamo, pod něj má body bez rukávu (nátelník) - právě kvůli těm holým zádům. Občas mu dám i tenké ponožky,ale ráno už jsou pryč. Bohužel se taky odkopává a pak je studený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
9.1.12 21:12

Pyžámko

Dávám pyžámko od velikosti 80, což je v případě holek tak od roku a půl. Ale obě spaly až do dvou let ve spacím pytli, takže nevadilo, když se vykasalo, protože pytle měly teplé a kdyžtak přes to ještě flaušovou deku. Na trénování na nočník je pyžamo určitě lepší, jen mladší dcera statečně odolává a ve 2 letech a 5 měsících stále ani ťuk.:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
13.1.12 23:18

Tak jsem díky vašim diskuzím objednala nextíkové pyžáýmka, za měsíc snad dojdou, bude to boj na ten nočník, s overálkama to zkoušet asi ani nebudu, jsem ráda, že můžu ráno dýl ležet, jak to budu chtít trénovat, tak budu muset šup hned na nočník, jak se z postýlky prcek ozve, 2.2. bude mít 2r a 5měs :-)přes den už krásně je bez plíny, ale ta noc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat