V čem spí 2leté?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Tak my jsme na tom úúúplně stejně, má overal, ráno se válí a všechno pustí do plíny (tedy čůrání, ráno bobek nikdy) a nemá cenu už dávat na nočník.
Jenže je to obřík a momentální vel. 104 už je mu taktak, takže až z toho vyroste úplně, dostane klasické pyžamko plus ponožky s volnou gumou.
Spí v pytli.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,kluk 3roky ma overal na spani porad.Ma i pyzama,ale davam malokdy,je porad odkopany a ledovy
.Overaly ma ty,co se rozepinaji mezi nohama,ne cele,jako u mimina,tak zkus tyhle
.
- Citovat
- Upravit
U Katky jsme odkopávání přestala řešit ve chvíli, kdy jsme viděla, že se umí přikrýt, když její chladno. Talže neřeším a bodynko má s kr. rukávem
Kdyby jí byla zima, přikryje se a je klid ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dávám bu klasika pyžamo,anebo body s dlouhým rukávem a pyžamové kalhoty
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Má pyžamo a spí v pytli 130 cm dlouhým, i když do 110 cm se ještě vleze, je trochu přerostlej
Jen pod peřinou to zatím nejde, páč cestuje po posteli ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dávám tak od 1 a půl roka pižamo.Pár overalů, ale ve skříni máme, ale bez ťapek a jsou nám 3.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dávám stále overal, mám fleesové z USA na zip, skvělá věc. Ať mi někdo vysvětlí, jestli je našití zipu dražší než všití milionu patentek ![]()
Plínu na noc má, kolikrát přijde večer, že chce ještě čůrat, rozepnout a svlíknout z vršku těla není problém. Spí odkopaná, věčně nastydlá, takže jí ho rozhodně nechám do konce zimy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
v létě má vršek od pyžama a lehký spací pytel nebo nic a v zimě klasické pyžamo a teplý spací pytel, přikrytý vydrží asi minutu ![]()
- Citovat
- Upravit
Malá mi teď v 16m vyrůstá ze všech overálků, je malá, takže sehnat nějaké není problém, ale už jí dávám, právě skrz nočníkování raději pyžamka a nevyleze jí to z kalhot to tričko. Případně dám body a tenké tepláčky.
- Citovat
- Upravit
jenny.fields píše:
Dávám stále overal, mám fleesové z USA na zip, skvělá věc. Ať mi někdo vysvětlí, jestli je našití zipu dražší než všití milionu patentek
Taky mám zipové a naše malá se z něj umí velmi rychle svlíknout. Takže u nás je mnohem lepší když to má milion patentek ![]()
- Citovat
- Upravit
overal
Syn má 2 roky a dva měsíce, spí pořád v overálkách, v noci nespí přikrytý, tak se mi to zdá nejlepší, v létě je už určitě odložíme.
Je to nepraktické, když jdeme čůrat, tak jej musím rozepnout, ale v pohodě, už jsem si zvykla, hlavně že je mu v noci dobře a není mu zima ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jenny - overal na zips měla kačka do doby, než se ho naučila rozepínat. Tím ztratil význam. vždy byl ihned dole ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Markit.Hl píše:
Jenny - overal na zips měla kačka do doby, než se ho naučila rozepínat. Tím ztratil význam. vždy byl ihned dole
Moje dítě nemá zájem ho rozepínat, díky bohu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,my jsme na noc odplenkovani,(za to prez den ne
),ale malej nesnese v noci cokliv na nohou,ani ponozky ani kalhotove pyzamko,takze u nas slipky,a vrsek pyzamka,a nejlepe naostro
![]()
- Citovat
- Upravit