V čem spí 2leté?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
27305
29.12.11 22:38

Tak my jsme na tom úúúplně stejně, má overal, ráno se válí a všechno pustí do plíny (tedy čůrání, ráno bobek nikdy) a nemá cenu už dávat na nočník.
Jenže je to obřík a momentální vel. 104 už je mu taktak, takže až z toho vyroste úplně, dostane klasické pyžamko plus ponožky s volnou gumou.
Spí v pytli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Neprihlasena Jaruna
29.12.11 22:40

Ahoj,kluk 3roky ma overal na spani porad.Ma i pyzama,ale davam malokdy,je porad odkopany a ledovy :cert:.Overaly ma ty,co se rozepinaji mezi nohama,ne cele,jako u mimina,tak zkus tyhle ;) .

• Citovat
  • Upravit
14598
29.12.11 22:42

U Katky jsme odkopávání přestala řešit ve chvíli, kdy jsme viděla, že se umí přikrýt, když její chladno. Talže neřeším a bodynko má s kr. rukávem :D Kdyby jí byla zima, přikryje se a je klid :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1692
29.12.11 22:44

Dávám bu klasika pyžamo,anebo body s dlouhým rukávem a pyžamové kalhoty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3031
29.12.11 22:48

Má pyžamo a spí v pytli 130 cm dlouhým, i když do 110 cm se ještě vleze, je trochu přerostlej :mrgreen: Jen pod peřinou to zatím nejde, páč cestuje po posteli :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
29.12.11 22:48

prave ted zacinaji nosit pyzama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
661
29.12.11 22:49

Dávám tak od 1 a půl roka pižamo.Pár overalů, ale ve skříni máme, ale bez ťapek a jsou nám 3.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
29.12.11 22:54

Dávám stále overal, mám fleesové z USA na zip, skvělá věc. Ať mi někdo vysvětlí, jestli je našití zipu dražší než všití milionu patentek :roll:
Plínu na noc má, kolikrát přijde večer, že chce ještě čůrat, rozepnout a svlíknout z vršku těla není problém. Spí odkopaná, věčně nastydlá, takže jí ho rozhodně nechám do konce zimy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
29.12.11 22:57

v létě má vršek od pyžama a lehký spací pytel nebo nic a v zimě klasické pyžamo a teplý spací pytel, přikrytý vydrží asi minutu :D

• Citovat
  • Upravit
PetkaK
29.12.11 23:09

Malá mi teď v 16m vyrůstá ze všech overálků, je malá, takže sehnat nějaké není problém, ale už jí dávám, právě skrz nočníkování raději pyžamka a nevyleze jí to z kalhot to tričko. Případně dám body a tenké tepláčky.

• Citovat
  • Upravit
PetkaK
29.12.11 23:10
jenny.fields píše:
Dávám stále overal, mám fleesové z USA na zip, skvělá věc. Ať mi někdo vysvětlí, jestli je našití zipu dražší než všití milionu patentek :roll:

Taky mám zipové a naše malá se z něj umí velmi rychle svlíknout. Takže u nás je mnohem lepší když to má milion patentek :roll:

• Citovat
  • Upravit
8569
29.12.11 23:46

overal

Syn má 2 roky a dva měsíce, spí pořád v overálkách, v noci nespí přikrytý, tak se mi to zdá nejlepší, v létě je už určitě odložíme.
Je to nepraktické, když jdeme čůrat, tak jej musím rozepnout, ale v pohodě, už jsem si zvykla, hlavně že je mu v noci dobře a není mu zima 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
30.12.11 00:06

Jenny - overal na zips měla kačka do doby, než se ho naučila rozepínat. Tím ztratil význam. vždy byl ihned dole :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
30.12.11 00:18
Markit.Hl píše:
Jenny - overal na zips měla kačka do doby, než se ho naučila rozepínat. Tím ztratil význam. vždy byl ihned dole :D

Moje dítě nemá zájem ho rozepínat, díky bohu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
marra
30.12.11 00:19

Ahoj,my jsme na noc odplenkovani,(za to prez den ne :roll: ),ale malej nesnese v noci cokliv na nohou,ani ponozky ani kalhotove pyzamko,takze u nas slipky,a vrsek pyzamka,a nejlepe naostro :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat