Znáte Bon Prix?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
kamak píše:MiskaM píše:Ty stránky vypadají podobně, ale kurník. Já snad nevím i kdyby mě vraždilikamak píše:Nebylo to Quelle? Teďka se to myslim jmenuje www.halens.cz a taky jsme tam objednávali a super
Já bych do toho nešlaKolegyně si jednou objednala a byly to děsné hadry
Všechno vrátila. párkrát jsme si objednaly s kolegyněmi z toho obchodu, který už není a teď nevím název
a to bylo mnohem lepší a třeba šortky a trika co mám, tak kvalitní
tam to oblečení bylo kvalitní.
Nějak na M?
Quelle to nebylo.
Neckerman?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Bonprix doporučuji - nakupuji tam hodně dlouho, mám hodně oblečení z tohoto zásilkového obchodu, někdy zboží vrátím, když se mi nelíbí nebo mi nesedí, ale kvalita je ok.Koukej na popisy a taky na hodnocení výrobků.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, tak já mám s tímto obchodem zkušenost trošku jinou. Objednala jsem si tam nějaká trička a šaty, opravdu jsem byla natěšená, až to dorazí. Ovšem do dnešního dne mi nedorazilo vůbec nic.. Jen mi od mé objednávky chodí pravidelně jejich katalog, který jsem několikrát už rušila a chodí stále.
Přijde mi, že tam mají trošku borčus, takže mně to odradilo tam objednat cokoli dalšího.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já vždy a všechno na Bon Prix vracela. Velikost ok, ale byly to děsný materíály a celková kvalita. Podotýkám 5 roků nazpátek. Jestli je to nyní lepší
Jinak dodací lhůta zboží a poté vrácení peněz na účet celkem rychlé.
Jinak já hodně nakupovala na Neckermannovi, toho zrušili. Nyní u mě vede Hallens - mají oblečení i pro baculky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit