Výcvik zlatého retrívra

20.7.22 09:27

Vycvik zlateho retrivra

Ahoj maminky jak uz jsem psala nedavno budu porizovat zlateho retrivra a moje otazka na vas zni je mozne zlateho retrivra vycvicit doma? Koukam se po cvičáku tak nevim zda to cenu ma nebo ne? Jake mate zkusenosti vy se zlatakem povahově a v poslušnosti? Dekuji vam a preji vam krasny den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
mag
12870
20.7.22 09:29

Zlatý retrívr je dobře cvičitelní. Nicméně cvičákem nic nezkazíte. Už kvůli socializaci. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1926
20.7.22 09:36

Keď sa potrebuješ takto pýtať, tak na ten cvičák choď. Vycvičiť „doma“ bez cvičáku ide samozrejme každý pes, ale jednak musíš vedieť čo a prečo robíš a dvak musíš niekde kontrolovane stretávať iné psy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42342
20.7.22 09:58

Když se musíš ptát, raději choď na cvičák.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
815
20.7.22 10:13

@Annulinekk Cvičák je dobrý i kvůli socializaci psa, takže to určitě cenu má ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1375
20.7.22 10:15
@Annulinekk píše:
Ahoj maminky jak uz jsem psala nedavno budu porizovat zlateho retrivra a moje otazka na vas zni je mozne zlateho retrivra vycvicit doma? Koukam se po cvičáku tak nevim zda to cenu ma nebo ne? Jake mate zkusenosti vy se zlatakem povahově a v poslušnosti? Dekuji vam a preji vam krasny den

Pokud nemáš zkušenost, tak na ten cvičák běž.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
20.7.22 10:30

Pokud mas prvniho psa, tak urcite cvicak, ale - DOBRY cvicak!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
20.7.22 10:44

My máme prvního velkého psa. Teď má 9 týdnů. Na cvičák budeme chodit. Od září bych to viděla občas na nějakou tu psí školku a tam mají i cvičák. Dosud jsme měli jen malé pudlíky nebo jorkšírky. Tam nebyl problém a potřeba. Nám jde hlavně o socilizaci velkého plemene. Aby se naučil fungovat v kolektivu jiných psů a zvířat. Ne jen těch v rodině nebo u známých.
Včera nám tady jeden náš pracovník povídal, že švagr si pořídil psa. Měli 20 malých kuřat (líheň vlastní) a postupně to začlo mizet. Pes je mordoval a postupně jedl. Jen krvavé fleky zůstaly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4497
20.7.22 15:46

Za mě je velice důležité chodit s jakýmkoli psem na cvičák! Aby proběhla dobrá socializace.
Pak to nemá dopadat tak, že ty malý „gaučový“ plemena jsou agresivní na cokoli, co je o trochu větší než oni. Takže vlastně úplně na všechno. Tomu by se dalo tak jednoduše předcházet, kdyby s nimi majitelé pracovali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný