Vyhřezlá dáseň (maso)

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
MarAdr
18.1.23 22:52

Vyhřezlá dáseň (maso)

Syn si dnes večer stěžoval, že u zadní stolicky cítí něco na dotek, když jsem se podívala, tak mi to přijde jako vyhrezla dasen (kus masa), jde s tím hýbat do stran, nevím, jak to napsat. Tvrdí, že ráno tam nic neměl. Na dotek ho to nebolí, jen je to nepříjemné, když mluví nebo jí. Synovi bude 10let. Prosím o radu o co by se mohlo jednat, pročítala jsem různé diskuze a podle přiložených fotek si myslím, že by se mu mohl klubat zub…děkuji za názor, radu.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3598
18.1.23 23:07
@MarAdr píše:
Syn si dnes večer stěžoval, že u zadní stolicky cítí něco na dotek, když jsem se podívala, tak mi to přijde jako vyhrezla dasen (kus masa), jde s tím hýbat do stran, nevím, jak to napsat. Tvrdí, že ráno tam nic neměl. Na dotek ho to nebolí, jen je to nepříjemné, když mluví nebo jí. Synovi bude 10let. Prosím o radu o co by se mohlo jednat, pročítala jsem různé diskuze a podle přiložených fotek si myslím, že by se mu mohl klubat zub…děkuji za názor, radu.

To že budeš zakládat duplicitní diskuze se dočkas maximálně tak odpovědi od @admin ek :think:
Otevři si flašku vína a hod se do klidu.
Jestli mu tam roste zub tak už ho tam musí na dotek být cítit ;) ale hlavně se mu v tom neštourej :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí