Vyhrožování a uvedení do reality
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Není kámoš se všemi. to máš pravdu, takže se ti určitě všude dveře nezavřou.
Mezi svými kámoši tě očerní, to asi ano, ale u mnoha z nich to půjde jedním uchem tam, druhým ven.
Kdyby ti nadále vyhrožoval zničením atd., obrať se na policii.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tuhle diskuzi jsi založila i včera ne?
Jinak jestli jsi z malého města a budeš si hledat práci tam, v profesi, která by mohla být specifická, je dost možné, že ji neseženeš. Pokud se majitelé firem stýkají, což na malých městech je možné, pak asi smolík ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@araw, v té diskusi jsem řešila jiný problém. Přeřazení na jinou práci. Tady mi jde o to vyhrožování. Prostě jsem jen přemýšlela co může být realita a co jen key. Jinak se omlouvám, asi jsem to měla hodit do stejné diskuse. ![]()
Město cca 30000-40000 obyvatel. Sháním fleka v administrativě. Ať přemýšlím jak přemýšlím, tak se mi to moc reálné nezdá. Představa, že řeší zrovna mě, se mi moc nezdá. Nejspíš poznám na vlastní kůži, jak moc to pravdivé je…
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@araw, v té diskusi jsem řešila jiný problém. Přeřazení na jinou práci. Tady mi jde o to vyhrožování. Prostě jsem jen přemýšlela co může být realita a co jen key. Jinak se omlouvám, asi jsem to měla hodit do stejné diskuse.
Město cca 30000-40000 obyvatel. Sháním fleka v administrativě. Ať přemýšlím jak přemýšlím, tak se mi to moc reálné nezdá. Představa, že řeší zrovna mě, se mi moc nezdá. Nejspíš poznám na vlastní kůži, jak moc to pravdivé je…
To je těžký, záleží, jestli a čím jsi ho naštvala
a jestli se stýká s jinými majiteli, ale možná jo, když píšeš, že je podnik, kde nikoho od nich nevezmou. Ale se všema určitě „kámoš“ není, ale může se ti stát, že tě někde nevezmou, ale asi fakt spíš jen na ten telefon jemu. Zase aby o tobě speciálně mluvil, to bys ho musela jo naštvat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@araw, jak jsem psala: odmítla jsem práci, která se neslučuje s mým pracovním zařazením. Jen po upozornění následovalo snížení osobního ohodnocení. Pokračování v pondělí. Ohledně problému s přeřazením na jinou práci jsem už kontaktovala právničku.
- Citovat
- Upravit
Nejspíš je vytočený, že jsem se cukla. Je zvyklý, že udělí rozkazy a každý maká. ![]()
- Citovat
- Upravit
Ti, kdo vyhrožují, jsou většinou slaboši a na nic se nezmůžou. Nejlepší obranou bude útok - ty mu řekni, že jestli bude dál vyhrožovat, dáš na něj trestní oznámení. A ten rozhovor si nahraj. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vyhrozovani - Instagram
Dobrý den,
psal jsem si s někým myslím si že jsem nic špatného nenapsal a ta osoba mi napsala konkrétně ať se těším ve škole. Ví kam chodím i třídu.
Může mi někdo poradit? PS : Nejsem si jistý jestli to je vyhrožování.
- Citovat
- Upravit
Omlouvám se za anonym, ale kdyby přeci jenom to četl někdo nepovolaný a poznal mě.
Mám potíže v zaměstnání a odmítla jsem přeřazení na jinou pozici, která rozhodně neodpovídala mému pracovnímu zařazení.
Jenom upozornění na to mě stálo osobní ohodnocení, o kterém jsem ani nevěděla, že dostanu.
Teď k problémům. Nejdříve osobně a poté telefonicky mi bývalý přímý nadřízený řekl, že majitel firmy (společnost ve městě velmi známá a je téměř za každým rohem, výrobky dodávají i do zahraničí) mě zadupe do země, zničí mě, pý budu mít potíže najít práci apod.
Potíže jsem rozhodnuta ustát a teď přemýšlím, jak je to s těmi výhružkami. Jak moc to mohou být kecy a jak moc realita. Doba je zlá a je to tu s prací špatné.
Vím o jedné společnosti, že tam nikdy zaměstnance z mé nepřijímali (dohoda mezi majiteli).
V reálu věřím, že to může být tak, že mu někdo zavolá, aby se optal a ředitel řekne, že jsem potížistka. Jinak si nedovedu představit, že by beslal všechny společnosti a ičaře, aby mě nepřijímali. Navíc jistě není kámoš se všemi…
Tak se ptám, máte někdo takovou zkušenost, že ho někdo takto dusil? Myslíte, že by mě fakt pronásledoval? Navíc si myslím, že má spoustu jiných záležitostí k řešení než pitomou ženskou, která mu odmítla dělat podřadnou práci. Také pochybuji, že bych se to někdy dozvěděla. Nikdo mi to rozhodně nenapíše jako důvod odmítnutí…