Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj všichni chtěla bych vás poprosit o vaše zkušenosti nebo nápady mamka bude slavit 50 a já bych jí chtěla dát opravdu něco výjmečného, nevšedního, nezapomenutelného ale vůbec nevím co by to mělo být. Je to duchovní člověk takže klidně i něco netradičního Díky za tip ![]()
@luciifer nějaký výlet? mamce jsme koupili Paříž křížem krážem, byla fakt nadšená.
Výlet, seskok padákem (bude Bohu blíž
), andělský výklad karet, kurz tanečních, kompletní proměnu, čínské prasátko jako mazlíčka, no a už mě nic nenapada. U nás se dávají takové dárky. Jo, ještě let letadlem, zájezd, no a co je fakt hezké, tak poukaz k fotografovi a vyfotit se s dětmi a vnuky, vznikají z toho nádherné vzpomínky, když se zvolí opravdu skvělý a kreativní fotograf..
@luciifer a víš, co mě ještě napadlo..udělat nějaké video jejího života, vzkazy od dětí, vnuků a známých, podbarvit hezkou hudbou. Dát to asi zpracovat odbornikovi a na oslavě to promítat na plátno. Toto mela známá na svatbě a oko nezůstalo suché…
@LennaZS chudák maminka a chudák prase
zvířata jen po schválení obdarovaným!
ještě mě napadá nějaký takový ten „opravdový dárek“ typu koza pro hladovějící, to by se duchovně mohlo líbit.
@Knihomyš tak to je jasné. My pro pasika jedeme dnes a obdarovaný bude mamcin manžel, tam ale víme na 100 procent, že se dárek setká s úspěchem ![]()
Dekuju ze tak hojně píšete finanční limit je tak max do 10 tis jsem na mateřské a nikdo mi přispívat už nebude na zážitky moc není uvažovala jsem o nějakém wellnes pobytu ale nevim ![]()
Moje mamka si na padesátiny přála let balónem a byla moc spokojená, kdyby to nestálo tolik, letěla by klidně zas:-)
@luciifer píše:
Dekuju ze tak hojně píšete finanční limit je tak max do 10 tis jsem na mateřské a nikdo mi přispívat už nebude na zážitky moc není uvažovala jsem o nějakém wellnes pobytu ale nevim
Wellnes pobyt by mohl byt hezky
Mrkni na slevomat, tam maji nejaky zajezdy, muze i do Parize nebo tak
ale asi bych zaplatila i za sebe,.at tam nejede sama ![]()
Přes ten slevomst jsem taky zvazovala ale nemam s tim zkusenosti a bojim se aby pak to nevyslo nebo hekde nezustala v cizině zkratka aby to byla spolehliva cestovka mate s tim zkusenosti