Výjimečný zážitek, dárek

214
17.8.15 09:52

vyjmečný zážitek, dárek

Ahoj všichni chtěla bych vás poprosit o vaše zkušenosti nebo nápady mamka bude slavit 50 a já bych jí chtěla dát opravdu něco výjmečného, nevšedního, nezapomenutelného ale vůbec nevím co by to mělo být. Je to duchovní člověk takže klidně i něco netradičního Díky za tip :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10713
17.8.15 09:56

@luciifer zájezd do Říma? Za kolik by ti mělo být?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
17.8.15 10:19

@luciifer nějaký výlet? mamce jsme koupili Paříž křížem krážem, byla fakt nadšená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2527
17.8.15 10:29

Výlet, seskok padákem (bude Bohu blíž :) ), andělský výklad karet, kurz tanečních, kompletní proměnu, čínské prasátko jako mazlíčka, no a už mě nic nenapada. U nás se dávají takové dárky. Jo, ještě let letadlem, zájezd, no a co je fakt hezké, tak poukaz k fotografovi a vyfotit se s dětmi a vnuky, vznikají z toho nádherné vzpomínky, když se zvolí opravdu skvělý a kreativní fotograf..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10905
17.8.15 10:29

Let helikoptérou. Nebo balonem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2527
17.8.15 10:31

@luciifer a víš, co mě ještě napadlo..udělat nějaké video jejího života, vzkazy od dětí, vnuků a známých, podbarvit hezkou hudbou. Dát to asi zpracovat odbornikovi a na oslavě to promítat na plátno. Toto mela známá na svatbě a oko nezůstalo suché…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10905
17.8.15 10:31

@LennaZS chudák maminka a chudák prase :) zvířata jen po schválení obdarovaným!

ještě mě napadá nějaký takový ten „opravdový dárek“ typu koza pro hladovějící, to by se duchovně mohlo líbit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2527
17.8.15 10:38

@Knihomyš tak to je jasné. My pro pasika jedeme dnes a obdarovaný bude mamcin manžel, tam ale víme na 100 procent, že se dárek setká s úspěchem :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
17.8.15 10:52

Financni limit je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
214
17.8.15 11:10

Dekuju ze tak hojně píšete finanční limit je tak max do 10 tis jsem na mateřské a nikdo mi přispívat už nebude na zážitky moc není uvažovala jsem o nějakém wellnes pobytu ale nevim :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2242
17.8.15 11:30

Moje mamka si na padesátiny přála let balónem a byla moc spokojená, kdyby to nestálo tolik, letěla by klidně zas:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
17.8.15 11:32
@luciifer píše:
Dekuju ze tak hojně píšete finanční limit je tak max do 10 tis jsem na mateřské a nikdo mi přispívat už nebude na zážitky moc není uvažovala jsem o nějakém wellnes pobytu ale nevim :nevim:

Wellnes pobyt by mohl byt hezky ;) Mrkni na slevomat, tam maji nejaky zajezdy, muze i do Parize nebo tak ;) ale asi bych zaplatila i za sebe,.at tam nejede sama ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3372
17.8.15 11:41

Ahoj, let balónem, pokud se nebojí výšek :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
214
17.8.15 13:36

Přes ten slevomst jsem taky zvazovala ale nemam s tim zkusenosti a bojim se aby pak to nevyslo nebo hekde nezustala v cizině zkratka aby to byla spolehliva cestovka mate s tim zkusenosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
214
19.8.15 19:54

Nikdo nepisne :) :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie