Výklad karet - co teď?

Anonymní
17.12.24 11:56

Výklad karet - co teď?

Dobrý den, mám dotaz. Nechala jsem si udělat výklad karet od jedné kartářky z YouTube… Mám jí nějakým způsobem ráda a už mi pár výkladů dělala - něco sedělo a něco absolutně ne… Teď jsem se ptala na jednu otázku a ona jí úplně změnila a na konci výkladu mi sdělila, že pokud nebudu žít v rovnováze že jednou v budoucnu budu mít nemocná střeva (napadlo mě rakovina)… Ona moji otázku vlastně pochopila úplně jinak. Rozhodně jsem se neptala na zdraví a ani říkat by se to nemělo… Jen jsem chtěla nezaujatý názor od někoho jiného… Střeva mám v pořádku, jen mě akorát pěkně vyděsila… Co si o tom mám teď myslet?

Děkuju za všechny rady :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35645
17.12.24 12:00

Máš si o tom myslet, to že z tebe akorát tahá peníze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Simod
17.12.24 12:00

Třeba to bude jen průjem :lol: :kytka:

• Citovat
  • Upravit
8433
17.12.24 12:15

Že se máš na výklady vys.at! Upřímně k čemu ti to je? Pomůže ti to? Teď jsi akorát v nervu a zbytečně. A pokud už vyklad chceš, tak musíš počítat s tím, že neuslyšíš jen hezké věci. To je nějaké pravidlo, že se nesmí mluvit o zdraví? Já myslela, že jen o smrti se má mlčet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33443
17.12.24 12:31
@Anonymní píše: Více

Co asi, že z tebe jen tahá peníze a motá ti hlavu. Víš o tom, že se dá žít i bez takových blbin?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5314
17.12.24 13:05

To jsem ti mohla říct i zadarmo, že když budeš jíst s*ačky, máš větší pravděpodobnost, že dostaneš raka střev :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15798
17.12.24 13:15

Co teď? Vykašlat se na tyhle blbosti a raději kupovat krypto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24775
17.12.24 13:21
@Simod píše: Více
:mrgreen: JO, ale slovní - od té „dobrodějky“, co tahá z lidí prachy za totální žvásty a kraviny
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17243
17.12.24 14:39

:zed: prostě error ve výkladu… se z toho nepo… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kralovnal
17.12.24 14:41

Kartářky často mluví obecně, takže jejich výklad nemusí být přesný nebo relevantní. Pokud tě něco vyděsilo, neber to vážně, zvlášť pokud ses na zdraví vůbec neptala. Řiď se vlastním pocitem a raději se soustřeď na ověřitelné informace, třeba od lékařů.

• Citovat
  • Upravit
5944
17.12.24 15:07

Já si kdysi také nechala vykládat. Řekla mi mou budoucnost. Víš, co se vyplnilo? Vůbec nic. Jsou to nesmysly a tahání peněz z důvěřivých lidí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat