Výklad karet - co teď?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Že se máš na výklady vys.at! Upřímně k čemu ti to je? Pomůže ti to? Teď jsi akorát v nervu a zbytečně. A pokud už vyklad chceš, tak musíš počítat s tím, že neuslyšíš jen hezké věci. To je nějaké pravidlo, že se nesmí mluvit o zdraví? Já myslela, že jen o smrti se má mlčet.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše: Více
Co asi, že z tebe jen tahá peníze a motá ti hlavu. Víš o tom, že se dá žít i bez takových blbin?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To jsem ti mohla říct i zadarmo, že když budeš jíst s*ačky, máš větší pravděpodobnost, že dostaneš raka střev ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Co teď? Vykašlat se na tyhle blbosti a raději kupovat krypto.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Simod píše: Více
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kartářky často mluví obecně, takže jejich výklad nemusí být přesný nebo relevantní. Pokud tě něco vyděsilo, neber to vážně, zvlášť pokud ses na zdraví vůbec neptala. Řiď se vlastním pocitem a raději se soustřeď na ověřitelné informace, třeba od lékařů.
- Citovat
- Upravit
Já si kdysi také nechala vykládat. Řekla mi mou budoucnost. Víš, co se vyplnilo? Vůbec nic. Jsou to nesmysly a tahání peněz z důvěřivých lidí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý den, mám dotaz. Nechala jsem si udělat výklad karet od jedné kartářky z YouTube… Mám jí nějakým způsobem ráda a už mi pár výkladů dělala - něco sedělo a něco absolutně ne… Teď jsem se ptala na jednu otázku a ona jí úplně změnila a na konci výkladu mi sdělila, že pokud nebudu žít v rovnováze že jednou v budoucnu budu mít nemocná střeva (napadlo mě rakovina)… Ona moji otázku vlastně pochopila úplně jinak. Rozhodně jsem se neptala na zdraví a ani říkat by se to nemělo… Jen jsem chtěla nezaujatý názor od někoho jiného… Střeva mám v pořádku, jen mě akorát pěkně vyděsila… Co si o tom mám teď myslet?
Děkuju za všechny rady