Vykládá zde někdo karty na dálku?
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Vyklada zde nekdo karty na dalku??
Ahoj vykladaji se i karty na dalku??
dekuji za info ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Všem, kdo mi psaly: zpracuji to během odpoledne a podvečera. A kdo můžete, tak se ozvěte přes Skype - nick: Vipetka, nebo Poustevnice Šedá. Zrovna potřebuji nějakou „mozkovou činnost“ a zaměstnat se. Jinak bych musela jít uhklízet schodiště do sklepa:))
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Poustevnice píše:
Všem, kdo mi psaly: zpracuji to během odpoledne a podvečera. A kdo můžete, tak se ozvěte přes Skype - nick: Vipetka, nebo Poustevnice Šedá. Zrovna potřebuji nějakou „mozkovou činnost“ a zaměstnat se. Jinak bych musela jít uhklízet schodiště do sklepa:))
S dovolením si tě tu označím, momentálně nepotřebuji vědět nic, ale jednou začat potřebuji někoho, kdo mi odhalí, co dál a tak se mi může známost s tebou hodit
jestli ti to tedy navadí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Všem, kdo mi během dne napsaly do SZ, jsem poslala stručný jednoduchý náhled na jejich situaci. Snad jsem nikoho neopomenula, ta pošta je pro mě nepřehledná. Případně se ozvěte.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Poustevnice já se ozývám
máš ode mě z března zprávu..píše mi to, že je nepřečtená ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Brumdiko, omlouvám se, nějak to zapadlo…nejsem už nejmladší a nestačím všechno pozotvírat. Pošli mi to znovu.
V podvečer jsem odpověděla všem, kdo mi psaly kolem včerejší 11. hodiny dopoledne, snad jsem nikoho nevynechala.
Případné další dotazy si projdu odpoledne a zodpovím v podvečer. Teď musím pracovat.
Hezký den.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Smazala jsem zprávu s žádostí o výklad, omlouvám se, prosím napsat znovu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@brumdinka píše:
@Poustevnice psala jsem znovu a kein reaktion..tak asi nic
Ahojky taky vykladam pisni klidně mě sz pokud máš zájem ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky, mohu se zeptat, zabývá se tu někdo výkladem snů? Zajímalo by mě, jestli pozitivní tt může znamenat pozitivní i ve skutečnosti. Zatím je ještě čas na test, takže mě teprve čeká. ALE, ted to bude přesně rok co jsme otěhotněli a následně přišli v 6tt o miminko a v roce 2015 v prosinci se mi zdálo o pozitivním tt a v lednu skutečně pozitivní byl, ted se mi zdálo před měsícem a dnes v noci 3×, že jsem na něj koukala a držela ho neustále v ruce, brečela a byla hrozně moc štastná, že to vyšlo.. Nevím, zda je skutečně možné, že by to tak výklad říkal.. Hodně jsem četla po netu od holek co měli taky takový sny a 90% to bylo i skutečností.. Nechápu jak je to možné.. až mě ty sny děsí, že se budu bát i testovat..
děkuji za odpověď
- načítám...
- Citovat
- Zmínit