Vykládá zde někdo karty na dálku?

44
14.12.16 10:17

Vyklada zde nekdo karty na dalku??

Ahoj vykladaji se i karty na dalku?? :think: dekuji za info :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1528
14.12.16 10:24

A co bys ráda věděla? Mi napiš otázku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13073
14.12.16 10:39

Za peníze ti lidé vyloží karty i kdybys bydlela na měsíci :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1528
14.12.16 10:52

Všem, kdo mi psaly: zpracuji to během odpoledne a podvečera. A kdo můžete, tak se ozvěte přes Skype - nick: Vipetka, nebo Poustevnice Šedá. Zrovna potřebuji nějakou „mozkovou činnost“ a zaměstnat se. Jinak bych musela jít uhklízet schodiště do sklepa:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
14.12.16 11:04

Super super dekujeme :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9023
14.12.16 11:18
@Poustevnice píše:
Všem, kdo mi psaly: zpracuji to během odpoledne a podvečera. A kdo můžete, tak se ozvěte přes Skype - nick: Vipetka, nebo Poustevnice Šedá. Zrovna potřebuji nějakou „mozkovou činnost“ a zaměstnat se. Jinak bych musela jít uhklízet schodiště do sklepa:))

S dovolením si tě tu označím, momentálně nepotřebuji vědět nic, ale jednou začat potřebuji někoho, kdo mi odhalí, co dál a tak se mi může známost s tebou hodit :lol: :lol: jestli ti to tedy navadí :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
14.12.16 11:28

@Poustevnice já jsem ti psala sz už někdy v březnu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1528
14.12.16 17:49

Všem, kdo mi během dne napsaly do SZ, jsem poslala stručný jednoduchý náhled na jejich situaci. Snad jsem nikoho neopomenula, ta pošta je pro mě nepřehledná. Případně se ozvěte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
14.12.16 17:53

@Poustevnice já se ozývám :oops: máš ode mě z března zprávu..píše mi to, že je nepřečtená :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1528
15.12.16 08:25

Brumdiko, omlouvám se, nějak to zapadlo…nejsem už nejmladší a nestačím všechno pozotvírat. Pošli mi to znovu.
V podvečer jsem odpověděla všem, kdo mi psaly kolem včerejší 11. hodiny dopoledne, snad jsem nikoho nevynechala.
Případné další dotazy si projdu odpoledne a zodpovím v podvečer. Teď musím pracovat.
Hezký den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
8.1.17 18:39

Smazala jsem zprávu s žádostí o výklad, omlouvám se, prosím napsat znovu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
8.1.17 19:07

@Poustevnice psala jsem znovu a kein reaktion..tak asi nic :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
11.1.17 22:19
@brumdinka píše:
@Poustevnice psala jsem znovu a kein reaktion..tak asi nic :andel:

Ahojky taky vykladam pisni klidně mě sz pokud máš zájem ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
13.1.17 19:35

@mamonek máš sz :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8066
15.1.17 16:21

Ahojky, mohu se zeptat, zabývá se tu někdo výkladem snů? Zajímalo by mě, jestli pozitivní tt může znamenat pozitivní i ve skutečnosti. Zatím je ještě čas na test, takže mě teprve čeká. ALE, ted to bude přesně rok co jsme otěhotněli a následně přišli v 6tt o miminko a v roce 2015 v prosinci se mi zdálo o pozitivním tt a v lednu skutečně pozitivní byl, ted se mi zdálo před měsícem a dnes v noci 3×, že jsem na něj koukala a držela ho neustále v ruce, brečela a byla hrozně moc štastná, že to vyšlo.. Nevím, zda je skutečně možné, že by to tak výklad říkal.. Hodně jsem četla po netu od holek co měli taky takový sny a 90% to bylo i skutečností.. Nechápu jak je to možné.. až mě ty sny děsí, že se budu bát i testovat.. :oops: děkuji za odpověď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat