Výkon 01543

Napsat příspěvek
Velikost písma:
101678
20.2.24 07:20

Ja bych rekla, ze je to vykon na tu administraticu kolem preventivky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2003
20.2.24 07:43
@saddreamer píše:
@Vladusxx
Jako první mě fakt napadlo, že zaslala moji zprávu o vyšetření obvoďačce, ale pak mi došlo, že je to blbost…ani nevím, jestli se tohle vůbec dělá, že by jeden lékař zasílal výsledky obvoďákovi…

Ne nedělá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
20.2.24 07:56
@saddreamer píše:
@Vladusxx
Jako první mě fakt napadlo, že zaslala moji zprávu o vyšetření obvoďačce, ale pak mi došlo, že je to blbost…ani nevím, jestli se tohle vůbec dělá, že by jeden lékař zasílal výsledky obvoďákovi…

Jakože tvůj gynekolog obvodakovi? Ne…jenom z nemocnice třeba posílají pak třeba propouštěcí zprávu obvodakovi…aspoň teda na našem odd jsme ji posílali…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7950
20.2.24 08:29

Je to výkon, který se vykazuje ke každému klinickému vyšetření. Tedy když je pacient jakkoliv vyšetřen - takže prevence, předoperační, různé kontroly v rámci disenzárních prohlídek, vyšetření při akutních potížích…nevykazuje se u minimálního kontaktu (např. předepsání léků) ani u telefonické konzultace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43032
20.2.24 15:37

My mame 09543 - jsme odbornost 009 neurolog, 001 praktik, tak to bude to same od praktika
driv to byl regulacni poplatek, ted se to jen vykazuje. Oni zmenili s regulacnimi poplatky system uhrady, nam zaplati za vykon o neco mene a dorovnalo se to tim poplatkem. a kdyz poplatek zrusili, tak to nevratili zpet, ale dorovnava nam to pojistovna za vykazani tohodle kodu.
zda se vam to taky na hlavu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty