Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ja bych rekla, ze je to vykon na tu administraticu kolem preventivky.
@saddreamer píše:
@Vladusxx
Jako první mě fakt napadlo, že zaslala moji zprávu o vyšetření obvoďačce, ale pak mi došlo, že je to blbost…ani nevím, jestli se tohle vůbec dělá, že by jeden lékař zasílal výsledky obvoďákovi…
Ne nedělá
@saddreamer píše:
@Vladusxx
Jako první mě fakt napadlo, že zaslala moji zprávu o vyšetření obvoďačce, ale pak mi došlo, že je to blbost…ani nevím, jestli se tohle vůbec dělá, že by jeden lékař zasílal výsledky obvoďákovi…
Jakože tvůj gynekolog obvodakovi? Ne…jenom z nemocnice třeba posílají pak třeba propouštěcí zprávu obvodakovi…aspoň teda na našem odd jsme ji posílali…
Je to výkon, který se vykazuje ke každému klinickému vyšetření. Tedy když je pacient jakkoliv vyšetřen - takže prevence, předoperační, různé kontroly v rámci disenzárních prohlídek, vyšetření při akutních potížích…nevykazuje se u minimálního kontaktu (např. předepsání léků) ani u telefonické konzultace.
My mame 09543 - jsme odbornost 009 neurolog, 001 praktik, tak to bude to same od praktika
driv to byl regulacni poplatek, ted se to jen vykazuje. Oni zmenili s regulacnimi poplatky system uhrady, nam zaplati za vykon o neco mene a dorovnalo se to tim poplatkem. a kdyz poplatek zrusili, tak to nevratili zpet, ale dorovnava nam to pojistovna za vykazani tohodle kodu.
zda se vam to taky na hlavu?