Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Já bych v tom logiku nehledala. Vykrást byt může jenom vylízaný hovado, co není schopné vydělat si jinak, tak co bys po něm chtěl? Aby přemýšlel?
![]()
@Gina108 píše:
Já bych v tom logiku nehledala. Vykrást byt může jenom vylízaný hovado, co není schopné vydělat si jinak, tak co bys po něm chtěl? Aby přemýšlel?![]()
![]()
No, mám určité pochybnosti… Co když to nebylo vylízaný hovado, ale vykouřený hovado? Jak se pozná rozdíl? ![]()
@Bohemund píše:
Ahoj, známym teď vykradli byt, a jsem s toho dost v šoku. Vždy jsem čekal, že zloději si vytipuji aspoň trochu někoho majetnějšího, oni bydli v stejně malinkém bytu 2+1 akorát v podnájmu, mají dvě děti a vycházi jen tak tak, navíc je doma na rodičáku jen vyběhla na chvíli na písek a za tu domu je vykradli, samozřejmě krom malé hotovosti neukradli nic, ale mají strach a stěhují se jinde. Vedle ve vchodu vykradli taky někoho. Když už si daji tu práci zjistit dobu kdy nikdo není doma, to si nezjistí jak na tom jsou? Chápu ještě důchodce ti často mají doma hodně hotovosti uspeřene, ale jinak se jim to nemůže vyplatit ne? Na policii jim řekli, že je více méně jedno jake máte dveře nebo zámky, stejně se všude dostanou, máte s tím nějaké zkušenosti? Nebo je tu nějaká maminka zlodějka aktuálně na mateřské? klidně anonimněPodle čeho si tipujou byty?
Kamaráda (bydlí v rodinném domku u lesa) potkalo něco podobného - taky chvilička a bylo to… Pachové stopy byly k ničemu, protože v tom baráku se občas pohybuje 10-11 lidí (děti se svýma polovičkama, kamarádi z práce a tak…) No a protože šli jenom po finanční hotovosti, elektronice a značkovém oblečení, Tak je to prakticky nedohledatelné. Škoda skoro 100 000,–, pojišťovna ještě pořád hledá výmluvy… A hlavně ten pocit, že ti někdo cizí vleze drze do tvého soukromí a že to může kdykoli udělat znova.
Rodiče mého spolužáka ze základky vykradli hned dvakrát - rodiče jsou v tomto případě ve 4. pádě, nikoli v prvním
A to měli holou prdel…
Ta reklama pod názvem diskuze a stránkováním se sem fakt hodí
Jinak čučím, že se krade i oblečení!
@Bohemund - všimla jsem, že jsi z Ovy-Bělský les. Buď v klidu, nás „předsíňový“ zloděj navštívil 14.10.2001, kdy jsme spali, syn přišel z práce v 0.30 šel spát kolem 2.30, já se vzbudila ve 3.30 a moje kabelka fuč. Bydlíme na Dubině-byt byl otevřen planžetou a tou dobou nám říkali policajti, že bylo takto otevřeno a vykradeno kolem 50 bytů v této lokalitě takovýmto způsobem. Planžetou otevřen byt, v noci, kdy rodina spala ťapli kabelku či pánskou příruční tašku a šli.
@Anulka píše:
@Bohemund - všimla jsem, že jsi z Ovy-Bělský les. Buď v klidu, nás „předsíňový“ zloděj navštívil 14.10.2001, kdy jsme spali, syn přišel z práce v 0.30 šel spát kolem 2.30, já se vzbudila ve 3.30 a moje kabelka fuč. Bydlíme na Dubině-byt byl otevřen planžetou a tou dobou nám říkali policajti, že bylo takto otevřeno a vykradeno kolem 50 bytů v této lokalitě takovýmto způsobem. Planžetou otevřen byt, v noci, kdy rodina spala ťapli kabelku či pánskou příruční tašku a šli.
Ty brdo, jeste ze mame maleho hodneho jezevcika ![]()
To nic, prý vloni na dr. Martínka v Hrabůvce vlezli do bytu rodině, co měla ráno odjíždět na dovču, ťapli pánskou tašku, kde byly pasy a cca za 30.tis. eura, takže byli z dovči rázem i doma. Špica ne? Nás to stálo výměnu zámků, klíče atd. z pojišťovny jsme nedostali ani korunu, protože nebyla překonána žádná překážka, takže pokud jsi doma, jsi povinna se zamykat ve dne i v noci.
Nečetla jsem diskusi. Nás vykradli 2×. Poprvý jsem přišla domu první a vůbec mi nedošlo, co se stalo, byl tam hroznej bordel…pak mi to najednou docvaklo a rozbrečela jsem se v tom šoku. Bydlely jsme v paneláku, průměrná rodina, myslím, že prostě zazvonil a když nikdo neotvíral, tak otevel /vylomil panty/. Sousedy naproti vybral taky. Vzal peníze /moje uškudlený z brigýdy
/ pak zlato /snubní prstýnky po babičce/. A pak jsme až za čas zjistily, že vzal tátovi alba se známkama, to nám napřed vůbec nedošlo… Za tejden vykradl sousedy pod náma. Asi za půl roku nás vykradli znovu, ale už jsme tam nic moc neměly, takže taková škoda nebyla. Nejhorší je, že se ti někdo hrabe v osobních věcech. Bylo tam vyházený spodní prádlo, dopisy atd. Prostě probral všechno. Chvíli po tom jsem pak neměla doma pocit bezpečí, ale pak jsem na to zapomněla. Asi za 2 roky ho chytly a mohly jsme si prohlídnout zabavený věci, ale už tam nic našeho nebylo.
Taky vlez do jednoho bytu, kde nikde neotvíral a holčina /byla nemocná/ se s ním potkala na chodbě, to byl asi pěknej šok. Nikomu to nepřeju fakt…
Jo a ještě je nepříjemný, když zavoláš policii, tak jak se ti v tom zabordelenym bytě prochází několik lidí (nám dokonce v botách!) a všechno tam fotěj a dokumentujou (to vyházený prádlo), to je taky dost ponižující. Nedivim se, že někdo uklízí než přijedou, i když nesmíš na nic šahat…
@_Kaczenkaa_ píše:
@tumpach
No to my taky, ale tu stoletou televizi a comp co funguje jen když se mu chce ať si vezmou..Aspoň budu mít konečně důvod koupit nový…
tak to my ne máme televizi plazmu a novejn notas, to by pořádně bolelo z toho mála
Když se nad tím člověk zamyslí, tak ten „předsíňový zloděj“ je chytrý, otevře byt-ťapne v předsíni kabelku, kterou má „paní máma“ nachystanou do práce, tím pádem tam peníze jsou, případně chlap tam má ledvinku či tašku a jde. Žádný kravál jen potichu, pod rouškou tmy, bez šňupání, bez hledání. U nás byla chyba, že syn nedal řetízek na dveře, co mě nejvíc štvalo fotky babičky, taťky, dceru jsem tam měla od malinka. Jo karty jsem blokovala ve 3.50 a ve 4.50 byl pokus o výběr. U nás navíc nejdou zabouchnout dveře od bytu, tak je musel nechat pootevřené.