Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Tescoma nebo specializované obchody s cukrářským náčiním. Ale myslím, že dnes jsou občas k vidění i v běžných větších marketech (myslím, že v Tescu jsem viděla, mají nějakou svou značku na toto zboží). A někdo používá vykrajovátka, co jsou asi pro děti na modelínu
.
@Vedetta viděla jsem v tescu velkou krabici písmen a čísel. Myslím nějaká no name značka ![]()
@taibi prosím tě, jak jsou velké? Ty z Tescomy se mi zdají malé (4 cm), dnes mám kolem tesca cestu…
Ahoj, já si koupila sadu písmenek a čísel (25 písmenek a 10 čísel ) v e-shopu Dedra. A jsem moc spokojená. Jsou kvalitní. Sada stojí 249,–. Tak přeji šťastnou ruku při výběru a hlavně při tvoření. ![]()
Právě jsem je koupila u nás v Tescu, ještě byly v akci, místo běžných 55 Kč byly za 38. Měli i písmenka (stejná cena, aspoň myslím). Velikost čísílek je 5,5 cm.
@Zireael píše:
Právě jsem je koupila u nás v Tescu, ještě byly v akci, místo běžných 55 Kč byly za 38. Měli i písmenka (stejná cena, aspoň myslím). Velikost čísílek je 5,5 cm.
super… ani jsem Ti nestihla odepsat ![]()
@taibi píše:
super… ani jsem Ti nestihla odepsat
No jo no, jsem zase byla zrychlená. ![]()
Ahoj maminky, na internetu jsem našla tento supr eshop. Mají tam asi 250 motivů vykrajovátek (hlavně mají pohádkové jako třeba peppa pig, medvídek pů atd.). Pár jsem si jich objednala a už je mám doma. Má 5letá dcera si je moc oblíbila a teď pečeme každý týden
.
tady je odkaz: ***
Edit adminem: smazán odkaz
Ahoj holky, prosím o radu. Potřebovala bych někde sehnat vykrajovátka ve tvaru čísel a písmen. Nevíte, kde bych je mohla koupit?