Výlet do Zoo v Praze
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
@Silwinka87 hromadnou dopravou? z hlaváku metrem na nádraží holešovice (červená linka C) a otamtud busem 112 až před brány ZOO. budeš tam do půl hodiny.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Děkuji moc..Ano,zapomněla jsem napsat,že pojedu MHD..
A můžu se zeptat,jaké máte v Praze dneska počasí ?U nás na Moravě celý den prší..
Nerada bych jela na výlet do deště.. ![]()
- Citovat
- Upravit
no, u nás tak všelijak
dneska sice neprší a i je u nás víceméně slunečno, ale ta celková atmosféra je taková divná, že možná i pršet bude. včera jsem byla celý den zavřená v práci, tak jsem počasí neměla čas sledovat, ale předevčírem taky lilo. nicméně moje zkušenost je taková, že Praha je velká a i když moje máma na jednom konci Prahy nadává, jak celý den leje, u nás třeba není ani ťuk ![]()
nicméně když děcka byla menší, chodili jsme do ZOO za každého počasí. ono přeci jenom je tam dost pavilónů, do kterých se dá před deštěm nebo zimou schovat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@sagina píše:
no, u nás tak všelijakdneska sice neprší a i je u nás víceméně slunečno, ale ta celková atmosféra je taková divná, že možná i pršet bude. včera jsem byla celý den zavřená v práci, tak jsem počasí neměla čas sledovat, ale předevčírem taky lilo. nicméně moje zkušenost je taková, že Praha je velká a i když moje máma na jednom konci Prahy nadává, jak celý den leje, u nás třeba není ani ťuk
nicméně když děcka byla menší, chodili jsme do ZOO za každého počasí. ono přeci jenom je tam dost pavilónů, do kterých se dá před deštěm nebo zimou schovat.
Je mi to jasné..To počasí je teď pořád jak na houpačce..
Já právě v Praze v Zoo nebyla asi tak 20 let,takže vůbec nevím,jak to tam teď je..
Každopádně díky za rady ![]()
- Citovat
- Upravit
http://spojeni.dpp.cz/
http://portal.chmi.cz/
Příspěvek upraven 18.07.18 v 14:40
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Silwinka87 píše:
Je mi to jasné..To počasí je teď pořád jak na houpačce..
Já právě v Praze v Zoo nebyla asi tak 20 let,takže vůbec nevím,jak to tam teď je..
Každopádně díky za rady
Ale internet máš, zak se snad můžeš podívat na dopravu a a spojení a stejně tak na počasí. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Silwinka87 Byli jsme tam loni a uz nikdy vice,divat se do prazdnych kleci to fakt ne!!Neni nad nasi zoo Lešná Zlín,v Praze to byly vyhozene penize,byla jsem velmi zklamana,zato z lodě,ktera nas tam dovezla jsem byla nadsena. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@pikola Jee, tak ma radost, ze jede do ZOO a napsala sem, misto, aby se podívala na spoj. Myslim, ze se tady najdou duše, co radi odpoví, ze musi na Holesovice a 112tkou k bráně Zoo. Zas tak nic strasnyho se nestalo. Akorat, teda, ja tam byla minuly tyden… a od parkovnyho, přes vstupy, po atrakce, az po neco k jidlu… to je teda pumelenice… ale zase me bavilo, ze měli na vyber i jidla pro vegany, různé saláty a super… ne jen smazak v housce a parek v rohlíku (nejsem teda vegan), ale v tom horku me salat potěšil. Jezdím tam tudy na kole a to je denne mazec, co tam je lidi. Dobre děláte, ze jedete ve všední den. Vikendy a svátky jsou na odstřel… At se vam tam libi, je to krasny ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@toma0105 píše:
@Silwinka87 Byli jsme tam loni a uz nikdy vice,divat se do prazdnych kleci to fakt ne!!Neni nad nasi zoo Lešná Zlín,v Praze to byly vyhozene penize,byla jsem velmi zklamana,zato z lodě,ktera nas tam dovezla jsem byla nadsena.
Jestli se mi na pražské zoo (i na jiných) něco zejména líbí, je to možnost zvířat se ukrýt do klidu před davy lidí.
Nepatří mezi nejlepší zoologické zahrady na světě pro nic za nic. Návštěvníci jsou jen návštěvníci, zájem zvířat má hlavní roli a to je dobře.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@toma0105 píše:
@Silwinka87 Byli jsme tam loni a uz nikdy vice,divat se do prazdnych kleci to fakt ne!!Neni nad nasi zoo Lešná Zlín,v Praze to byly vyhozene penize,byla jsem velmi zklamana,zato z lodě,ktera nas tam dovezla jsem byla nadsena.
a proč ses díval do prázdných klecí? Když v nich v létě nejsou zvířata, je to proto, že jsou ve venkovním výběhu ![]()
PS: pražská ZOO je šestá nejlepší na světě…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@bertoldina Je to tak. Pražská ZOO je nadherna… a každým rokem je videt, ze se tam sype horem spodem… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tiffany1 Mám docela dost kamarádů v zahraničí a ti mě nezávisle na sobě odmítají brát do „jejich“ zoo, že se mi to prostě vedle té pražské nemůže líbit. No, mají smůlu:) Mně se líbí i menší zoologické, když to právě není nějaká hnusná klecárna. A každá má obvykle nějakou svojí specialitku - třeba v Záhřebu je takový domeček, kde je „domácí zoo“ - jsou tam zvířata, která se běžně vyskytují v domácnostech různě po bytě/domě. Uprostřed místnosti se jim tam vznášelo hejno octomilek
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Výlety s dětmi na eMiminu
Kam na rodinný výlet s dětmi?
Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
Dobrý den,
chystám se zítra s dětmi do Prahy. Chceme navštívit Zoo v Tróji.
Prosím o radu, jak se tam dostanu z hlavního nádraží? Děkuji