Výlet s kočárkem na Šumavě

19
30.7.17 21:07

Výlet s kočárkem na Šumavě

Ahoj maminy máte nějaký tip kam na výlet s kočárkem po Šumavě? Vydru Křemelnou
Prašily Špičak ( železná ruda, Srni Kasperske hory) atd máme uz zkoukle tak hledám něco kde jsme ještě nebyli bohužel s Kočárkem toho moc nemůžem ????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14637
30.7.17 21:16

Ověřovala jsem Modravu a našla více tipů: http://www.cestujemesumavou.cz/…em-na-sumave.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6993
30.7.17 21:20

@Ikca hledám výlety mimo jiné tady http://www.vylety-zabava.cz/kocarek/sumava
ale šumavu vyzkoušenou ještě nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
30.7.17 21:27

@Litta
Děkuji některé ty výlety vypadají lákavě a super je ze to projdem s kočárkem :) já po netu brouzdala a vždy tam bylo pripsano nevhodné pro kočárek :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
30.7.17 21:30

@Ornwen
Děkuji tuhle stránku mám ráda ale to co jsme mohli jsme už prošli a zbytek čeká až budem ťapat nebo aspoň vydržíme v krosně :dance:
Jinak určitě sem vyrazte Šumava je krásná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
30.7.17 21:42

Včera jsme byli na Modrave podel Roklanskeho potoka - jedna z nejhezčí cest, celou dobu po asfaltce podel potoka a lesu - nadhera :palec: Šumavu milujem :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24414
30.7.17 21:49

@Ikca Jak tu holky předemnou zminují Modravu, tak dodám ještě k pramenům Vltavy. To jsme taky šli s kočárem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
30.7.17 21:57

@Klarča.K
Děkuji tam se určitě podíváme  ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
30.7.17 22:17

@elen-ka
To zkusíme ja jsem chtěla jít bílou strž ale nikde jsem se nedozvedela jestli se to da jít s kočárkem… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24414
30.7.17 22:45

@Ikca my jsme toho na Šumavě šli více, ale dcerku jsme měli v šátku, tak to pak bylo jednoduší, ale ten pramen jsme šli s kočárem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
361
30.7.17 22:50

Na Bílou strž úplně v pohodě, i na Černé jezero

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
30.7.17 23:42

@elen-ka
No mě právě malý šátek i krosnu odmítá takže takový výlet by byl spíše za trest i kočárek je někdy problém chce se nosit v náručí nebo lézt po zemi
Nějaké " pomucky" nepotřebuje :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
30.7.17 23:43

@Jitulinaja
Super to se tam hned vypravime :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33112
31.7.17 06:21

@Ikca Se čtyřměsíční a dvouletym jsme byli na Kasperku (z Kasperek pesky na hrad a zpet), na Soumarskem raselinisti, na rozhledne na Zadove, v Prachaticich.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
362
31.7.17 12:07

My teď byli na Šumavě týden s kočárkem a všude jsme se dostali v pohodě. Na mapě koukej na cyklostezky a dostaneš se kamkoliv chceš. Taky jdou ty jejich stezky - vlčí a jelení - je to tak na 2 km a pěkné cesty, dokonce hřiště u vstupu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Výlety s dětmi na eMiminu

Kam na rodinný výlet s dětmi?

Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.