Výlet s kočárkem na Šumavě
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Výlet s kočárkem na Šumavě
Ahoj maminy máte nějaký tip kam na výlet s kočárkem po Šumavě? Vydru Křemelnou
Prašily Špičak ( železná ruda, Srni Kasperske hory) atd máme uz zkoukle tak hledám něco kde jsme ještě nebyli bohužel s Kočárkem toho moc nemůžem ????
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ověřovala jsem Modravu a našla více tipů: http://www.cestujemesumavou.cz/…em-na-sumave.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ikca hledám výlety mimo jiné tady http://www.vylety-zabava.cz/kocarek/sumava
ale šumavu vyzkoušenou ještě nemám.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Litta
Děkuji některé ty výlety vypadají lákavě a super je ze to projdem s kočárkem
já po netu brouzdala a vždy tam bylo pripsano nevhodné pro kočárek ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ornwen
Děkuji tuhle stránku mám ráda ale to co jsme mohli jsme už prošli a zbytek čeká až budem ťapat nebo aspoň vydržíme v krosně ![]()
Jinak určitě sem vyrazte Šumava je krásná
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Včera jsme byli na Modrave podel Roklanskeho potoka - jedna z nejhezčí cest, celou dobu po asfaltce podel potoka a lesu - nadhera
Šumavu milujem ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ikca Jak tu holky předemnou zminují Modravu, tak dodám ještě k pramenům Vltavy. To jsme taky šli s kočárem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@elen-ka
To zkusíme ja jsem chtěla jít bílou strž ale nikde jsem se nedozvedela jestli se to da jít s kočárkem… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ikca my jsme toho na Šumavě šli více, ale dcerku jsme měli v šátku, tak to pak bylo jednoduší, ale ten pramen jsme šli s kočárem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@elen-ka
No mě právě malý šátek i krosnu odmítá takže takový výlet by byl spíše za trest i kočárek je někdy problém chce se nosit v náručí nebo lézt po zemi
Nějaké " pomucky" nepotřebuje ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ikca Se čtyřměsíční a dvouletym jsme byli na Kasperku (z Kasperek pesky na hrad a zpet), na Soumarskem raselinisti, na rozhledne na Zadove, v Prachaticich.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My teď byli na Šumavě týden s kočárkem a všude jsme se dostali v pohodě. Na mapě koukej na cyklostezky a dostaneš se kamkoliv chceš. Taky jdou ty jejich stezky - vlčí a jelení - je to tak na 2 km a pěkné cesty, dokonce hřiště u vstupu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Výlety s dětmi na eMiminu
Kam na rodinný výlet s dětmi?
Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.