Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Prosím kdo jste byli na te Stezce korunami stromu, jak je to cca daleko z parkoviště? Je to na prochazku nebo je lepsí jet tim busem? Jo a da se tam jit popripade s kocarkem (z parkoviste ke stezce)? A popripade dopurucit dalsi tipy na výlety v okolí Lipna ![]()
Z parkoviště je to pár kroků k lanovce nebo zastávka busu přímo na parkovišti
pokud si troufneš s dítětem na lanovku, vezmou vám tam i kočárek ![]()
s kočárkem pěšo nahoru se asi nedá
@madi mě slo spis o to jak je to daleko a jestli to vubec teren dovolí jet kocarkem, že by jsme si udelali jednu cestu prochazku a jednu busem, lanovka nehrozí malemu budou ještě ani ne 3 měsíce ![]()
@smilestrawberry já si myslím, že nahoru to půjde špatně, je to lesem. Jedině byste museli jet po té silnici, co jezdí bus, ta je z poloviny v pohodě a v lese je to jak tankodrom… co jsem viděla lidi, co šli pěšky, vypadali dost uříceně i bez kočáru.. vezměte to busem… jinak jsem viděla lanovkou jet i takhle malá mimča v nosítku a kočárky posílali na sedačce za nimi ![]()
@madi nositko mame taky, tak uvidime podle pocasi
Děkuji za info ![]()
Příští týden jedeme na dovolenou do Hluboké n. Vl. a chtěli bychom se na 1 den podívat i někam na Šumavu.
Poradíte kam? 1 den chceme na Lipno - procházka korunami stromů.
Máme děti - 4,5 a 6,5.
Díky za tip.
Dovolím si obnovit diskuzi, odkazy výše dané si prostuduju, a pokud napadá někoho další a další, budu ráda. Jo a poprosím i o tipy na dobrý dlabanec, s restauracema bojujeme snad nejvíc
Děkuji moc