Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
V polovině srpna jedeme na týden na Šumavu. Budeme v penzinu v Zátoni u Lenory a chtěla bych naplánovat nějaké výlety. Ne moc, s dětma toho asi příliš nezvládneme, ale nechci celý týden viset v penzionu.
Máte tipy, kam se mrknout? Vhodnost pro děti a bezbariérový přístup (kočárek) je samozřejmostí ![]()
Budeme tam autem, tak není problém někam dojet…
Díky!
Pokud mě paměť neklame (je to už pár let), tak dobrá cesta pro kočárek byla k prameni Vltavy. Bylo tam spoustu lidí, vyloženě procesí a ač jsem tam byla ještě bezdětná, tak kočárky si cestou vybavuju. Z Kvildy. Plus teda stejnou cestou zpět.
Příspěvek upraven 15.09.15 v 21:56
Na Lipně je otevřená nová bezbariérová stezka v korunách stromů s rozhlednou a 50metrovým tobogánem ![]()
@madi píše:
Na Lipně je otevřená nová bezbariérová stezka v korunách stromů s rozhlednou a 50metrovým tobogánem
Tu už mám naplánovanou, dneska jsem to viděla v TV
. Určitě bude super, ale ten náš bambula se teď všeho bojí, tak aby tam vůbec chtěl ![]()
S kocarem krasna prochazka ze Spicaku k Cernemu jezeru a z Antyglu na Turnerovu chatu podel Vydry. Ale asi to chce kocar i pro starsiho, zalezi jak je zdatny chodec, jsou to 4km
@clovek píše:
http://www.pohadkovasumava.cz/?…
To vypadá parádně!! Díky ![]()
@KPKristy píše:
Tu už mám naplánovanou, dneska jsem to viděla v TV. Určitě bude super, ale ten náš bambula se teď všeho bojí, tak aby tam vůbec chtěl
taky máme v plánu. já mám spíš strach, abychom tam nestrávili na tom tobogánu celý den
ale náš je větší
@clovek píše:
http://www.pohadkovasumava.cz/?…
tohle není daleko od nás, ale ještě jsme tam nebyli
![]()
Jejda, tobogán! Tak to u nás nehrozí. Já nevím, co má Ondra teď za období, ale bojí se dokonce toho, když ho chci pochovat, abych ho nezvedla moc vysoko
.
Mysleli jsme, kolik peněz nás letos budou stát poutě u babiček, když už to vnímá a nestály nás nic. Kromě zmrzliny. Na atrakce nechtěl ani omylem ![]()
@madi píše:
tohle není daleko od nás, ale ještě jsme tam nebyli![]()
![]()
tak vrele doporucuju, deti byly fakt nadseny
. neco podobneho je pak u pisku pohadkova kovarna selibov a je to opravdu moc hezke
Dovolím si obnovit diskuzi, odkazy výše dané si prostuduju, a pokud napadá někoho další a další, budu ráda. Jo a poprosím i o tipy na dobrý dlabanec, s restauracema bojujeme snad nejvíc
Děkuji moc ![]()
Prosím kdo jste byli na te Stezce korunami stromu, jak je to cca daleko z parkoviště? Je to na prochazku nebo je lepsí jet tim busem? Jo a da se tam jit popripade s kocarkem (z parkoviste ke stezce)? A popripade dopurucit dalsi tipy na výlety v okolí Lipna ![]()