Výlety s dětmi celá ČR
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Výlety s dětmi celá ČR
Zdravím aktivní maminky, co rádi výletují.. hodně cestujeme a už nám dochází nápady.. budu ráda za každý tip na výlet nebo akci, spíše takováta zákoutí, která nejsou až tak známá ale Vámi ověřená..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
výlety na fc
Ráda se také podělím o naše tipy na výlety ale bylo by to velké vypisování kdo má zajem mám toho spousta na své fc skupince https://www.facebook.com/…19472626450/
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám 3letého kluka.. rádi chodíme, malej ujde cca 6km.. ale uz je potreba ho nejak zabavit cestou.. takze 2hodinova tura po horach uz neni to ono..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mihalunka píše:
Zdravím aktivní maminky, co rádi výletují.. hodně cestujeme a už nám dochází nápady.. budu ráda za každý tip na výlet nebo akci, spíše takováta zákoutí, která nejsou až tak známá ale Vámi ověřená..
Ahoj my hledame kesky po cee CR to je samo o sobe zabava ale jinak moc doporucuji Lipno nad Vltavou- konkretne Stezku korunami stromu ( moc pekne, priroda uzasnaa kdyz neni mlha jsou videt Alpy tusim
)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@amalka35 píše:
Ahoj my hledame kesky po cee CR to je samo o sobe zabava ale jinak moc doporucuji Lipno nad Vltavou- konkretne Stezku korunami stromu ( moc pekne, priroda uzasnaa kdyz neni mlha jsou videt Alpy tusim)
kesujeme obcas taky.. ale priznam se ze pro me nektere ty sifry jsou dost orisek.. korunami stromu jsme sli loni.. super.. letos jsme byli u Plesneho jezera na Sumave
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lucieluciova píše:
Karlštejn, Červená Lhota atd.
karlstejn jsme byli zrovna v nedeli spolu s lomem velka amerika, mniskem pod brdy a dobrisi.. krasny vylet.. uz toho mame fakt hodne procestovane.. ale diky za tipy
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mihalunka nebo Pohadkovy les- loni v lete jsme tam byli se synem 5 let a moc se mu tam libilo a ja tam nasla dve nove kamaradky maminky, se kterymi jsem v kontaktu pres Emimino
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@amalka35 píše:
@mihalunka nebo Pohadkovy les- loni v lete jsme tam byli se synem 5 let a moc se mu tam libilo a ja tam nasla dve nove kamaradky maminky, se kterymi jsem v kontaktu pres Emimino
noo to neznam.. kde to je? jdu kouknout na netu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Co třeba Posázaví? Po Stvořidlech je pěkná procházka, dá se spát v kempu na Horce nebo v penzionu ve Zruči nad Sázavou. Ze Zruče lze pak dojet vlakem do Kutné Hory. Tam pak Barbora, Vlašský dvůr, Kostnice, doly - pokud by se chlapec nebál. Pak jsou hezké procházky v okolí Jiřetína pod Jedlovou. Je tam rozhledna, už si nepamatuju název. No a nakonec třeba Dvůr Králové - kromě zoo se dá dojet na přehradu Království vod (nevím, jestli je ten název úplně správně) a na Kuks. Líbilo se nám i v parku u Lednice, tam jsme courali snad půl dne a jeli na výlet lodičkou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Loučeň - rozsáhlý park plný živých bludišť a labyrintů, pro děti perfektní ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dost tipů jsem psala sem… nechce se mi to přepisovat https://www.emimino.cz/…lety-183929/
ještě máme za sebou:
Mšeno - menší okruh po okolí
Křivoklát - pěšky ze Zbečna
Františkovy Lázně + SOOS + motýlí dům
pěší výlet ze Zahrádek u České Lípy do České Lípy - po cestě bylo hodně žab
- Citovat
- Upravit
@amalka35 píše:
Kde to je??
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Výlety s dětmi na eMiminu
Kam na rodinný výlet s dětmi?
Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.