Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj
byla bych moc ráda, kdyby se mezi vámi našel někdo, kdo má zkušenosti s ubytováním v Hurghadě a výlety po Egyptě? Mám na mysli památky
děkuji ![]()
Alexandrie, Karnak, Luxor, pyramidy v Gíze, Káhira, údolí králů, chrám královny Hatšepsovet, Memnonovy kolosy…
Z Hurgády jsme byli v Karnaku, Luxoru, údolí králů, chrám královny Hatšepsut.
Ty a není lepší vydat se na jaře nebo na podzim po Nilu? Vždycky je den na památky, v nocí se člověk vyspí a při tom se přeplaví na další místo. Jako absolvovala jsem to i to, z Hurghady klasický jednodenní Karnak, údolí králů…prostě ten jednodenní, kdy se člověk přesouvá z místa na místo, dokonce jsme ze Sharmu dali Káhiru, to je na 24 hodin, než člověk dojede tam a zpátky a jako jen únavný výlet. Plavba po Nilu, to byl klídek a spousta spousta památek.
Z Hurghady nabízí takové výlety po památkách všichni a na každém kroku, od cestovky po místní, nebude problém si vybrat a na místě koupit. Stejně musíš organizovaně, na individuální turistiku to stále asi moc není.
My do Údolí králů dorazili v červenci v pravé poledne…můj nejhrůznější výletní zážitek za celý můj život
to jsme byli ještě mladí a blbí, že nás napadl Egypt v červenci a ještě jsme vyrazili po výletech ![]()