Výlety v okolí Liberce
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Výlety v okolí Liberce
Zdravím, poraďte mi prosím výlety do okolí Liberce (případně i v Liberci méně známé), max. hodina cesty autobusem nebo vlakem, dál ne. Cokoliv zajímavého - hrad, zámek, jeskyně, rozhledna, zajímavé hřiště pro děti atd. Zároveň v místě výletu dobrou restauraci. Díky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Mravenčí stezka v Bedřichově. V Bedrichove je i lanovky park a nějakej rybnicek.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A z Bedrichova se stavte na rozhledne Kralovka a obed na Prezidentske chate. Jste -li milovnici Cimrmana, vyrazte do Prichovic na majak, obed U Capa s hristem+rozhledna Stepanka. Nadherne jsou raseliniste na Jizerce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nevim, jestli neplacam, pac jezdim jen autem, ale prislo mi, ze kousek od Liberce je krasny zamek Sychrov s nadhernou zahradou. Pak u Liberce je ekopark, klasika Jested a my jezdime i do Zitavy do Nemecka, coz je ted pase a kousek za Libercem je i jezero a kemp Kristyna.
- Citovat
- Upravit
@lucik2011 píše:
Zdravím, poraďte mi prosím výlety do okolí Liberce (případně i v Liberci méně známé), max. hodina cesty autobusem nebo vlakem, dál ne. Cokoliv zajímavého - hrad, zámek, jeskyně, rozhledna, zajímavé hřiště pro děti atd. Zároveň v místě výletu dobrou restauraci. Díky
Pěnčín u Liberce, kousek i Pěnčín u Jablonce nad Nisou a Bratříkov, Zásada, Plavy, Držkov. Nezapomenutelný zážitek. A klasika Ještěd.
@Mango_Lassi
- Citovat
- Upravit
Další témata z kategorie
Výlety s dětmi na eMiminu
Kam na rodinný výlet s dětmi?
Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.