Vyloučení společné posuzované osoby
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Musíš mít jeho prohlášení a pak prohlášení nějaké souseda že tam minimálně 3 měsíce nežije. To je vše. Smlouva pokud je na jeho jméno je taky dobrá, to bych taky přiložil.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Aletheia ten soused je fakt nutný? nějak mi příjde divné obcházet sousedy a ptát se zda mi podepíšou že tady nebydlí.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@Aletheia ten soused je fakt nutný? nějak mi příjde divné obcházet sousedy a ptát se zda mi podepíšou že tady nebydlí.
ano je to nutné, minimálně jeden svědek. Taky mi to bylo trapný ale tvoje a slovo majitele je málo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Aletheia píše:
ano je to nutné, minimálně jeden svědek. Taky mi to bylo trapný ale tvoje a slovo majitele je málo.
Děkuju zkusím to teda a máš nějaký tip jak to napsat asi tam musí být jméno souseda adrea a číslo bytu a nějak napsat že potvrzuje že jako soused ví že tam majitel bytu nežije?
- Citovat
- Upravit
Dobrý den, přestěhovala jsem se do nájmu kde má i majitel trvalý pobyt bydlí u přítelkyně ale já sama bych měla nárok na příspěvek na bydlení stačí když požádám o vyloučení tím jejich formulářem a on mi napíše jen že tady nebydlí a podepíše to? nebo musí nějak prokázat třeba smlouvou z jiného bytu že fakt bydlí jinde??? děkuji za radu.