Vyloučení společné posuzované osoby

Anonymní
25.10.16 08:43

vyloučení společné posuzované osoby

Dobrý den, přestěhovala jsem se do nájmu kde má i majitel trvalý pobyt bydlí u přítelkyně ale já sama bych měla nárok na příspěvek na bydlení stačí když požádám o vyloučení tím jejich formulářem a on mi napíše jen že tady nebydlí a podepíše to? nebo musí nějak prokázat třeba smlouvou z jiného bytu že fakt bydlí jinde??? děkuji za radu.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7208
25.10.16 09:17

Musíš mít jeho prohlášení a pak prohlášení nějaké souseda že tam minimálně 3 měsíce nežije. To je vše. Smlouva pokud je na jeho jméno je taky dobrá, to bych taky přiložil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.10.16 19:15

@Aletheia ten soused je fakt nutný? nějak mi příjde divné obcházet sousedy a ptát se zda mi podepíšou že tady nebydlí.

• Citovat
  • Upravit
7208
25.10.16 20:28
@Anonymní píše:
@Aletheia ten soused je fakt nutný? nějak mi příjde divné obcházet sousedy a ptát se zda mi podepíšou že tady nebydlí.

ano je to nutné, minimálně jeden svědek. Taky mi to bylo trapný ale tvoje a slovo majitele je málo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.10.16 08:02
@Aletheia píše:
ano je to nutné, minimálně jeden svědek. Taky mi to bylo trapný ale tvoje a slovo majitele je málo.

Děkuju zkusím to teda a máš nějaký tip jak to napsat asi tam musí být jméno souseda adrea a číslo bytu a nějak napsat že potvrzuje že jako soused ví že tam majitel bytu nežije?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat