Výmalba bytu malířem

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
8.2.25 03:33

Výmalba bytu malířem

Příští týden nás čeká výmalba bytu malířem a já to ještě nikdy nezažila, tak nevím, jak to chodí. Malíře zajišťuje obec (jsme v obecním bytě). Je potřeba malířovi byt na výmalbu nachystat? Beru, že je třeba nábytek dát od zdí. Ale co lepení a ochrana lišt? Musím sama přikrýt nábytek? Co ochrana podlahy, tu zajišťuje malíř standardně sám?
 Díky

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12532
8.2.25 06:02
@Anonymní píše: Více

Rekla bych, ze priprava bue na Tobe. Malir jen vymaluje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.2.25 07:12
@Anonymní píše: Více

To máte dobrou obec, že vám i vymaluji. To u nás teda fakt nehrozí. Oni vám k tomu nedali žádné instrukce? Pokud je to takhle, tak bych si asi všechno po zakrývala sama. Kolegyně teď bude mít normální firmu, ta jim předem řekla, že si všechno zakryjí sami.

• Citovat
  • Upravit
LiduNe
8.2.25 07:52

Zakrývám si všechno sama, což pramení z mého přesvědčení, že já si to udělám nejlíp :lol: a svoje věci mám ráda. Pokud chceš mít jistotu, že se nic nepoškodí, udělej si to sama. Jinak malíř, kterého objednávám si nosí něco na zakrytí, ale řekla bych, že s tím moc nepočítá a čeká, že to člověk má nachystané.

• Citovat
  • Upravit
10809
8.2.25 08:02

Tak to zalezi, za co ma malir zaplaceno. Jestli i oblepeni a zakryti. Nebo jen vymalbu. To si zavolej na obec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný