Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Prosím o radu někoho kdo se vyzná jsem u rpg a chtěli by jsme vyměnit byt za větší a hlavně v jiné lokalitě. Tak se chci zeptat co proto udělat zda se vypisuje nějaká žádost nebo si vyhlédnout byt a zavolat makléři budu moc rada za každou radu. Děkují
@Dagi13 zavolej na centrálu RPG - přidělí Ti makléře dle lokality, ve které pracuej. Pak se jedna smlouva ukončí, druhá „začne“. Problém to není.
@Dagi13 píše:
@martina.se DěkujíTak snad nám ho výmění za větší.
neměl by být problém. Pokud nejste neplatiči, tak je to v pohodě.
@martina.se To ne vše máme v pořádku
A můžu se ještě zeptat jak je to s kauci jestli nevíte zda se dáva nová nebo se převede ze starého bytu na nový?
@Dagi13 píše:
@martina.se To ne vše máme v pořádkuA můžu se ještě zeptat jak je to s kauci jestli nevíte zda se dáva nová nebo se převede ze starého bytu na nový?
to záleží na domluvě. Ale pokud to spadne pod jiného makléře, tak bude nová kauce. Tamta - pokud byla vratná, bude vyplacena.
@Dagi13
zdravím, můžu se zeptat v jaké lokalitě bydlíte? v kterém městě?
Dobrý den, tak co se týká výměny bytu - asi Vám to neprojde. Teď jsem volala na centrálu /chci taky vyměnit byt z Těšína do Ostravy) a jistá paní mi řekla, že byty nemění a její přístup byl absolutně nehorázný…takže smlouvu ukončím a jdu. Horší jednání jsem nezažila. A to jsem absolutně bezproblémový nájemník…
![]()
Mě být před rokem vyměnily jen jsme museli za nás najít nájemce