Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Dobry vecer, mam tri mesice stare Valco Snap 4 v top stavu, chtela bych vymenit za Britax motion nebo Britax Agile plus. Najdu zajemce?
Máte zkušenost s Valco Baby Latitude?
Přidejte zkušenost s Valco Baby Latitude@jsem.to.ja Ja osobne mam agile plus a za valco bych teda nemenila, jsem zvedava zda nekoho sezenes. Ale byt tebou zkusim to na nejake inzerci ci bazaru. Ne tedy.
Než jsem koupila ozkoušela jsem oba každý má své + i -, nakonec vyhrál Valco.
Přeji ať se najde někdo kdo vymění, záleží na každé mamince s čím je spokojená
@Bebuu s Valcem jsem opravdu spokojená, rozhodně víc než s Britaxem, ale opravdu záleží na každé co upřednostňuje
Zjišťovala jsem si jak je to s reklamacemi a procento je stejné jako u jiných kočárků, jen o Valca je teď hodně, tak to prý přijde, že těch reklamací je hodně
Příspěvek upraven 25.10.15 v 22:37
Ja myslim, ze Britaxu jezdi po ulici mozna vic nez Snapu, tak myslim, ze komiksova dama nam taky trochu pluje s davem. Co ale nechapu je schovavat za nejaky trapny píp nejaky urcite dost hanlivy oznaceni pro nekoho jen proto, jaky si vybral kocarek, tak to uz je vrchol. Dlouha rodicovska opravdu nekterym nesvedci
@dg80 : Přesně, Britax je ještě rozšířenější než Valco, takže madam je mimo úplně ve všem. Hloupost zkrátka nezastavíš.
@jsem.to.ja chudak, urcite si myslela, jak je s britaxem desne originalni ![]()
@dg80 Možná si myslí, že je jediná v ČR, co má Britax. Nebo na celém širém světě jediná žena s kvalitním kočárem a patentem na rozum. Bohužel, ani jedna varianta…
Zdravím,
@Bebuu @jsem.to.ja i opačný názor lze napsat slušně, příspěvky obsahující zbytečná napadání jsem smazala. Prosím dodržujte téma diskuze.
Jinak k výměně nebo prodeji doporučuji bazar kočárků tady na eMimino.cz. ![]()
Děkuji,
Monika
@jsem.to.ja taky jsem pro výměnu mám britax agile plus ale potřebují někoho v okolí Ostravy