Výměna kondomu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
667
23.6.21 13:02

Tak snad víš, když ho z tebe vytáhnul, jestli byla šprcka pevně nasazena a semeno bylo poctivě ve špičce. V tom případě je to v pořádku. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Štofik
23.6.21 13:03
@Suelinda píše:
@holka_z_hor s takovým kancem? I přes dva kondomy! 😀

Hlavně aby netopýr vydržel :lol: :mrgreen: :pankac:

• Citovat
  • Upravit
65
23.6.21 14:07
@LadyDelRey píše:
Tak snad víš, když ho z tebe vytáhnul, jestli byla šprcka pevně nasazena a semeno bylo poctivě ve špičce. V tom případě je to v pořádku. :lol:

No, dozadu fakt nevidím :roll: Přítel zkrátka sundal kondom a nasadil si další, byla to chvilka a já to nijak nezkoumala, takže netuším, zda sperma bylo na svém místě :nevim: Dokonce ani nevím, jestli ho nasazoval za špičku :zed:, ale to pevně doufám že ano. Sex. partnerky přede mnou už měl a rozhodně to nebylo jeho poprvé s kondomem, a co vím tak se nikdy nic nepřihodilo :nevim: Prášek po jsem užila nedávno, asi necelé tři týdny dozadu, takže ten mě nespasí. Ale říkám si, že jiným lidem kondom praskne nebo dokonce zůstane v partnerce a nic, takže doufám že to bude kdyžtak v pohodě. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
23.6.21 14:14
@holka_z_hor píše:
Ty wole to je humus, jsem si představila litr sperma v jedné gumě :mrgreen: :mrgreen: :poblion: :poblion: :P to mi nedělej. :cert: :nevim: :P

tak jsem si naivně myslel, že jsem byl pochopen. Možná ano, ale jen pokud byl přečten článek před tím ode mě, že s gumou neprcám. Takže žádný humus v jedné gumě, ale více sperma ve frndě. Však ono si cestičku ven při kopulacích najde. není nad přirozené mazání. :mrgreen: :mavam:

Ten příspěvek /13.00/ se mě líbí, je vidět, že jsi už „stará“ harcovnice. :mrgreen: To vyčůrání je fakt dobrý, močová trubice se musí zbavit zbytku sperma. :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Štofik
23.6.21 14:18
@opozice píše:
tak jsem si naivně myslel, že jsem byl pochopen. Možná ano, ale jen pokud byl přečten článek před tím ode mě, že s gumou neprcám. Takže žádný humus v jedné gumě, ale více sperma ve frndě. Však ono si cestičku ven při kopulacích najde. není nad přirozené mazání. :mrgreen: :mavam:Ten příspěvek /13.00/ se mě líbí, je vidět, že jsi už „stará“ harcovnice. :mrgreen: To vyčůrání je fakt dobrý, močová trubice se musí zbavit zbytku sperma. :palec: :palec:

Mno tak to jdu blejt úplně :mrgreen: :oops: :oops: více sperma kdekoliv, ale hlavně ne ve frndě :P stará harcovnice :mrgreen: asi bych použila jiný slova. Spíš zkušená milenka :*

• Citovat
  • Upravit
Štofik
23.6.21 14:20
@tynulka14 píše:
No, dozadu fakt nevidím :roll: Přítel zkrátka sundal kondom a nasadil si další, byla to chvilka a já to nijak nezkoumala, takže netuším, zda sperma bylo na svém místě :nevim: Dokonce ani nevím, jestli ho nasazoval za špičku :zed:, ale to pevně doufám že ano. Sex. partnerky přede mnou už měl a rozhodně to nebylo jeho poprvé s kondomem, a co vím tak se nikdy nic nepřihodilo :nevim: Prášek po jsem užila nedávno, asi necelé tři týdny dozadu, takže ten mě nespasí. Ale říkám si, že jiným lidem kondom praskne nebo dokonce zůstane v partnerce a nic, takže doufám že to bude kdyžtak v pohodě. :roll:

No ty kráso. Tak si ty gumy ven na starost ty, ať to máš pod palcem :nevim: nebo zvolte jinou antikoncepci. Kondom asi není nic pro vás.

• Citovat
  • Upravit
28075
23.6.21 14:28
@holka_z_hor píše:
Mno tak to jdu blejt úplně :mrgreen: :oops: :oops: více sperma kdekoliv, ale hlavně ne ve frndě :P stará harcovnice :mrgreen: asi bych použila jiný slova. Spíš zkušená milenka :*

je to v uvozovkách, tak se nečerti. :mrgreen: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
23.6.21 14:46
@holka_z_hor píše:
No ty kráso. Tak si ty gumy ven na starost ty, ať to máš pod palcem :nevim: nebo zvolte jinou antikoncepci. Kondom asi není nic pro vás.

Asi to tak bude nejlepší. :roll: Teď se ještě stresuju, jestli to těmi přírazy PO nemohlo stéct po stranách dolů, čili do mně. :? MS mi skončilo cca před dvěmi dny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Štofik
23.6.21 14:48
@opozice píše:
je to v uvozovkách, tak se nečerti. :mrgreen: :cert:

Nezájem, uvozovky neuvozovky :nevim: :P :P :cert: bylo to negentlemanské.

• Citovat
  • Upravit
Štofik
23.6.21 14:50
@tynulka14 píše:
Asi to tak bude nejlepší. :roll: Teď se ještě stresuju, jestli to těmi přírazy PO nemohlo stéct po stranách dolů, čili do mně. :? MS mi skončilo cca před dvěmi dny.

Jako určitě lepší než se stresovat a pak to řešit postinorem. :palec: můžete k tomu používat spermicidní gel, gynekolog ti poradí.

• Citovat
  • Upravit
65
23.6.21 14:53
@holka_z_hor píše:
Jako určitě lepší než se stresovat a pak to řešit postinorem. :palec: můžete k tomu používat spermicidní gel, gynekolog ti poradí.

Bude to chtít vymyslet něco alternativního, ale hlavně abych si to ohlídala sama a měla pak z toho dobrý pocit. Takhle se v jednom kuse stresovat mi už leze na mozek :roll: :roll:
Ten prášek bych snad i zkusila znovu, nemělo to na mě žádné špatné účinky, jenže mi to přijde brzy od posledního užití :? Vzala jsem si Ellaone před 19 dny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
23.6.21 14:53
@holka_z_hor píše:
Nezájem, uvozovky neuvozovky :nevim: :P :P :cert: bylo to negentlemanské.

na gentlemana se vyprdni, poslední gentleman Oldřich Nový už zemřel. V současné době dělat gentlemana LGBT aniž by jsi věděla kdo to je je na..nic. :mrgreen: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Štofik
23.6.21 14:55
@tynulka14 píše:
Bude to chtít vymyslet něco alternativního, ale hlavně abych si to ohlídala sama a měla pak z toho dobrý pocit. Takhle se v jednom kuse stresovat mi už leze na mozek :roll: :roll:
Ten prášek bych snad i zkusila znovu, nemělo to na mě žádné špatné účinky, jenže mi to přijde brzy od posledního užití :? Vzala jsem si Ellaone před 19 dny.

Jenže pilulka po není antikoncepce. To se má užívat jen výjimečně. :palec:

• Citovat
  • Upravit
Štofik
23.6.21 14:56
@opozice píše:
na gentlemana se vyprdni, poslední gentleman Oldřich Nový už zemřel. V současné době dělat gentlemana LGBT aniž by jsi věděla kdo to je je na..nic. :mrgreen: :mavam:

Jaký zas LGBT? Ty jsi angažovanej v týhle komunitě ju? :think:

• Citovat
  • Upravit
28075
23.6.21 14:58
@holka_z_hor píše:
Jenže pilulka po není antikoncepce. To se má užívat jen výjimečně. :palec:

pokud by už měla odrozeno a další děti by neplánovala, doporučil bych podvázání vaječníků, lepší, než do sebe rvát chemii, nebo prcat s gumou. :mrgreen: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí