Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Tak snad víš, když ho z tebe vytáhnul, jestli byla šprcka pevně nasazena a semeno bylo poctivě ve špičce. V tom případě je to v pořádku. ![]()
@Suelinda píše:
@holka_z_hor s takovým kancem? I přes dva kondomy! 😀
Hlavně aby netopýr vydržel
![]()
@LadyDelRey píše:
Tak snad víš, když ho z tebe vytáhnul, jestli byla šprcka pevně nasazena a semeno bylo poctivě ve špičce. V tom případě je to v pořádku.
No, dozadu fakt nevidím
Přítel zkrátka sundal kondom a nasadil si další, byla to chvilka a já to nijak nezkoumala, takže netuším, zda sperma bylo na svém místě
Dokonce ani nevím, jestli ho nasazoval za špičku
, ale to pevně doufám že ano. Sex. partnerky přede mnou už měl a rozhodně to nebylo jeho poprvé s kondomem, a co vím tak se nikdy nic nepřihodilo
Prášek po jsem užila nedávno, asi necelé tři týdny dozadu, takže ten mě nespasí. Ale říkám si, že jiným lidem kondom praskne nebo dokonce zůstane v partnerce a nic, takže doufám že to bude kdyžtak v pohodě. ![]()
@holka_z_hor píše:
Ty wole to je humus, jsem si představila litr sperma v jedné gumě![]()
![]()
![]()
![]()
to mi nedělej.
![]()
![]()
tak jsem si naivně myslel, že jsem byl pochopen. Možná ano, ale jen pokud byl přečten článek před tím ode mě, že s gumou neprcám. Takže žádný humus v jedné gumě, ale více sperma ve frndě. Však ono si cestičku ven při kopulacích najde. není nad přirozené mazání.
![]()
Ten příspěvek /13.00/ se mě líbí, je vidět, že jsi už „stará“ harcovnice.
To vyčůrání je fakt dobrý, močová trubice se musí zbavit zbytku sperma.
![]()
@opozice píše:
tak jsem si naivně myslel, že jsem byl pochopen. Možná ano, ale jen pokud byl přečten článek před tím ode mě, že s gumou neprcám. Takže žádný humus v jedné gumě, ale více sperma ve frndě. Však ono si cestičku ven při kopulacích najde. není nad přirozené mazání.![]()
Ten příspěvek /13.00/ se mě líbí, je vidět, že jsi už „stará“ harcovnice.
To vyčůrání je fakt dobrý, močová trubice se musí zbavit zbytku sperma.
![]()
Mno tak to jdu blejt úplně
více sperma kdekoliv, ale hlavně ne ve frndě
stará harcovnice
asi bych použila jiný slova. Spíš zkušená milenka ![]()
@tynulka14 píše:
No, dozadu fakt nevidímPřítel zkrátka sundal kondom a nasadil si další, byla to chvilka a já to nijak nezkoumala, takže netuším, zda sperma bylo na svém místě
Dokonce ani nevím, jestli ho nasazoval za špičku
, ale to pevně doufám že ano. Sex. partnerky přede mnou už měl a rozhodně to nebylo jeho poprvé s kondomem, a co vím tak se nikdy nic nepřihodilo
Prášek po jsem užila nedávno, asi necelé tři týdny dozadu, takže ten mě nespasí. Ale říkám si, že jiným lidem kondom praskne nebo dokonce zůstane v partnerce a nic, takže doufám že to bude kdyžtak v pohodě.
No ty kráso. Tak si ty gumy ven na starost ty, ať to máš pod palcem
nebo zvolte jinou antikoncepci. Kondom asi není nic pro vás.
@holka_z_hor píše:
Mno tak to jdu blejt úplně![]()
![]()
více sperma kdekoliv, ale hlavně ne ve frndě
stará harcovnice
asi bych použila jiný slova. Spíš zkušená milenka
je to v uvozovkách, tak se nečerti.
![]()
@holka_z_hor píše:
No ty kráso. Tak si ty gumy ven na starost ty, ať to máš pod palcemnebo zvolte jinou antikoncepci. Kondom asi není nic pro vás.
Asi to tak bude nejlepší.
Teď se ještě stresuju, jestli to těmi přírazy PO nemohlo stéct po stranách dolů, čili do mně.
MS mi skončilo cca před dvěmi dny.
@opozice píše:
je to v uvozovkách, tak se nečerti.![]()
Nezájem, uvozovky neuvozovky
bylo to negentlemanské.
@tynulka14 píše:
Asi to tak bude nejlepší.Teď se ještě stresuju, jestli to těmi přírazy PO nemohlo stéct po stranách dolů, čili do mně.
MS mi skončilo cca před dvěmi dny.
Jako určitě lepší než se stresovat a pak to řešit postinorem.
můžete k tomu používat spermicidní gel, gynekolog ti poradí.
@holka_z_hor píše:
Jako určitě lepší než se stresovat a pak to řešit postinorem.můžete k tomu používat spermicidní gel, gynekolog ti poradí.
Bude to chtít vymyslet něco alternativního, ale hlavně abych si to ohlídala sama a měla pak z toho dobrý pocit. Takhle se v jednom kuse stresovat mi už leze na mozek
![]()
Ten prášek bych snad i zkusila znovu, nemělo to na mě žádné špatné účinky, jenže mi to přijde brzy od posledního užití
Vzala jsem si Ellaone před 19 dny.
@holka_z_hor píše:
Nezájem, uvozovky neuvozovky![]()
![]()
![]()
bylo to negentlemanské.
na gentlemana se vyprdni, poslední gentleman Oldřich Nový už zemřel. V současné době dělat gentlemana LGBT aniž by jsi věděla kdo to je je na..nic.
![]()
@tynulka14 píše:
Bude to chtít vymyslet něco alternativního, ale hlavně abych si to ohlídala sama a měla pak z toho dobrý pocit. Takhle se v jednom kuse stresovat mi už leze na mozek![]()
Ten prášek bych snad i zkusila znovu, nemělo to na mě žádné špatné účinky, jenže mi to přijde brzy od posledního užitíVzala jsem si Ellaone před 19 dny.
Jenže pilulka po není antikoncepce. To se má užívat jen výjimečně. ![]()
@opozice píše:
na gentlemana se vyprdni, poslední gentleman Oldřich Nový už zemřel. V současné době dělat gentlemana LGBT aniž by jsi věděla kdo to je je na..nic.![]()
Jaký zas LGBT? Ty jsi angažovanej v týhle komunitě ju? ![]()
@holka_z_hor píše:
Jenže pilulka po není antikoncepce. To se má užívat jen výjimečně.
pokud by už měla odrozeno a další děti by neplánovala, doporučil bych podvázání vaječníků, lepší, než do sebe rvát chemii, nebo prcat s gumou.
![]()