Spojení dvou plat a nedostaveni MS

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
21.6.21 10:21

Spojení dvou plat a nedostaveni MS

Ahoj holky, včera jsem měla dostat MS a zatím nic, vždy to dostávám ráno. Myslíte, že to má spojitost s tím, že jsem si vzala dvě plata antikoncepce po sobě? Že to teď v té pauze nemusím dostat vůbec?

Myslím, že těhotenství můžu vyloučit. S přítelem používáme i kondom, a udělá se vždy mimo mě :D

Díky za rady!

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35575
21.6.21 10:27

Ano, kdyz si vezmes 2 plata po sobe tak nedostanes krvácení z vysazeni protože jsi antikoncepci nevysadila. Nastuduj si jak HA funguje, v každé krabičce já takovej papírek. Doporučuji přečíst.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.6.21 10:30

@JancaS84 děkuji za rýpnutí, leták mám nastudovaný. Teď mám sedmidenní pauzu a v té se mi MS nedostavila.

• Citovat
  • Upravit
35575
21.6.21 10:35
@Anonymní píše:
@JancaS84 děkuji za rýpnutí, leták mám nastudovaný. Teď mám sedmidenní pauzu a v té se mi MS nedostavila.

Ježíš promiň, já jsem si to špatně přečetla. Myslela jsem, že bereš teď to druhý plato. Omlouvám se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.6.21 10:39
@JancaS84 píše:
Ježíš promiň, já jsem si to špatně přečetla. Myslela jsem, že bereš teď to druhý plato. Omlouvám se.

V pořádku :mavam:

• Citovat
  • Upravit
76159
21.6.21 10:55
@Anonymní píše:

myslím, že je možné, že tím, že jsi dostala „větší“ dávku hormonů ve dvou platíčkách, tak se může menstruace posunout,
možná ji dostaneš až po 7denním přerušení užívání, nicméně test bych si pro jistotu asi udělala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4835
21.6.21 10:57

Já si myslím, že těmi 2 platy v kuse sis to celé hormonálně rozhodila. Takže teď zpoždění krvácení může být.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11796
21.6.21 11:42

Užívala sem 2 nebo i tři plata za sebou běžně když se to zrovna nehodilo (pr. dovolená) u jednosložkové HA se může klidně stát že menstruace nepřijde i když dáváš pauzu po kazdem platicku, stávalo se mi to třeba jednou za půl roku. Test si ale pro jistotu udělej, nic není na 100 procent

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
21.6.21 11:46

Já zamlada dělala pauzu vždycky po 3 měsících a nikdy se mi to nestalo, MS se dostavila vždycky. Ale možné to určitě je. Každé tělo reaguje jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2031
21.6.21 13:30

Ja jsem kdysi bravala v kuse porad, bez pauzy. Kdyz sem pak po 2 letech vysadila, hned jsem krvacela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1573
21.6.21 15:49

Proč by si měla dělat test? bere prášky, používají kondom a ještě se udělá vždycky vedle, to by musel být zázrak, aby byla těhotná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí