Výměna kondomu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
65
23.6.21 11:18

Výměna kondomu

Zdravím,
mám na Vás dotaz ohledně vyměňování kondomu. Myslíte si, že je ok, když jsem měla chráněnný sex a po přítelově vyvrcholení, které jsem přes latex necítila, jsme ještě chvilku pokračovali, než mě upozornil, že bychom jej měli vyměnit? Kondom nespadl ani nezůstal ve mně, byl celou dobu nasazený, a druhé vyvrcholení už šlo normálně do nového. Jinak přítel má poměrně kvalitní erekci (může hodně čísel za sebou a furt), takže o povolení erekce po jeho vrcholu trochu pochybuji, zvlášť když jsem se na něm pak ještě pohybovala - to by nebylo možné, kdyby nebyl dostatečně tvrdý, nebo ne?
Děkuji moc všem za rady a tipy. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35411
23.6.21 11:41

Ptáš se, jestli jsi mohla otěhotnět? Ne, nemohla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
23.6.21 11:46
@tynulka14 píše:
Zdravím,
mám na Vás dotaz ohledně vyměňování kondomu. Myslíte si, že je ok, když jsem měla chráněnný sex a po přítelově vyvrcholení, které jsem přes latex necítila, jsme ještě chvilku pokračovali, než mě upozornil, že bychom jej měli vyměnit? Kondom nespadl ani nezůstal ve mně, byl celou dobu nasazený, a druhé vyvrcholení už šlo normálně do nového. Jinak přítel má poměrně kvalitní erekci (může hodně čísel za sebou a furt), takže o povolení erekce po jeho vrcholu trochu pochybuji, zvlášť když jsem se na něm pak ještě pohybovala - to by nebylo možné, kdyby nebyl dostatečně tvrdý, nebo ne?
Děkuji moc všem za rady a tipy. :kytka:

Tahle otázka by měla směřovat spíše na Amatéry, protože tam borci mají úžasné výsledky, jak v počtu ejakulací, tak ve velikosti nástroje. :mrgreen: Tady asi zdechl pes, Já neporadím, protože s gumou nešoustám. :mrgreen: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3032
23.6.21 11:54

To nedám 🤣 🤣 🤣 🤣. Aneb jak se nenápadně pochlubit, ze přítel je kanec. Holka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
23.6.21 12:04
@EvieK píše:
To nedám 🤣 🤣 🤣 🤣. Aneb jak se nenápadně pochlubit, ze přítel je kanec. Holka…

jen ať se chlubí, přece se nebude stydět za to, že má doma kance. :mrgreen: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3032
23.6.21 12:07
@opozice píše:
jen ať se chlubí, přece se nebude stydět za to, že má doma kance. :mrgreen: ;)

O tom žádná 🤣 snad ji tady ještě někdo napíše další rady a tipy :D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
23.6.21 12:12
@EvieK píše:
O tom žádná 🤣 snad ji tady ještě někdo napíše další rady a tipy :D.

já si myslím že nenapíše. Tady těch kanců moc nebude, protože na decentním foru takové rady nenajdeš. Jooo, poradit, jak správně dítěti utřít zadek, nebo co dělat, když začíná růst první zoubek, to tady zjistíš coby dup. :mrgreen: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Štofik
23.6.21 12:19
@EvieK píše:
To nedám 🤣 🤣 🤣 🤣. Aneb jak se nenápadně pochlubit, ze přítel je kanec. Holka…
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :palec: jen ať se chlubí :pankac: :pankac: :pankac:
  • Citovat
  • Upravit
Štofik
23.6.21 12:20

Těhotná nejspíš nebudeš😉

• Citovat
  • Upravit
3076
23.6.21 12:23

@holka_z_hor s takovým kancem? I přes dva kondomy! 😀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
23.6.21 12:23
@holka_z_hor píše: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :palec: jen ať se chlubí :pankac: :pankac: :pankac:

Nepsala jsem to tam kvůli „chlubení“, ale kvůli tomu, že největší nebezpečí otěhotnění je většinou při povolení erekce po vyvrcholení :roll: Spíš mě zajímaly vaše zkušenosti, zda je přitom nějaké riziko, když kondom hned nevyměníme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
23.6.21 12:24
@holka_z_hor píše:
Těhotná nejspíš nebudeš😉

teď tak balancuji s myšlenkou, která puška je lepší? :mrgreen: Jestli ta na jedno nabití a vždy po výstřelu nabít, nebo mít opakovačku a střílet několik ran po sobě bez dobíjení? Rozhodl jsem se pro druhou variantu, protože kazit si střelbu rušivými efekty myslím není to pravé. :mrgreen: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
433
23.6.21 12:32

Milé bravíčko, můj přítel se udělal do kondomu, a ne do mě, mohu otěhotnět? :lol: proboha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Štofik
23.6.21 13:00
@tynulka14 píše:
Nepsala jsem to tam kvůli „chlubení“, ale kvůli tomu, že největší nebezpečí otěhotnění je většinou při povolení erekce po vyvrcholení :roll: Spíš mě zajímaly vaše zkušenosti, zda je přitom nějaké riziko, když kondom hned nevyměníme.

Hele tak sis měla jít hned pro Postinor a bylo by. A psala jsi myslím, že mu erekce nepovolila ne? Tak žádnej strach. Já tohle zažila bez gumy. Nejdřív sex s gumou a pak po ejakulaci bez. Ale byl se mezitím vyčůrat. Takže nic asi nehrozilo. A pak se udělal ven. A podobných příhod bylo hafo. Jak v tobě není sperma tak s největší pravděpodobností těhotná fakt nebudeš :palec: a taky záleží, jak ten kondom vypadal, když jste ho sundali. Kde to sperma bylo. Jestli jen ve špičce, na konci, kde to má být, tak buď v klidu úplně.

• Citovat
  • Upravit
Štofik
23.6.21 13:02
@opozice píše:
teď tak balancuji s myšlenkou, která puška je lepší? :mrgreen: Jestli ta na jedno nabití a vždy po výstřelu nabít, nebo mít opakovačku a střílet několik ran po sobě bez dobíjení? Rozhodl jsem se pro druhou variantu, protože kazit si střelbu rušivými efekty myslím není to pravé. :mrgreen: :nevim:

Ty wole to je humus, jsem si představila litr sperma v jedné gumě :mrgreen: :mrgreen: :poblion: :poblion: :P to mi nedělej. :cert: :nevim: :P

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

Těhotenský test 2v1