Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
- [ ] Cau holky. Chci se zeptat 😁nikdy jsem nic takoveho nepsala :d tak se omlouvam pokud se ptam na blbost. Ale je mi 23 a jsem v 7tt těhotenství. Je to me prvni těhotenství. Doktor mi potvrdil ze jsem tehotna ale rekl ze vse se uvidi za 14dni na kontrole. Zda je vse v poradku asi a zda se plod vyvíjí dobre. Problem je ze mi tak pred týdnem vymizely příznaky. Žadné jsem Teda moc nemela. Ale dost jsem jedla a cítila jsem psychicky ze jsem těhotná. Ted ale necítím nic. Citim se normalne a nepřijde mi ze jsem tehotna. Přítel je o něco starší. Je mu 37 tak mam strach zda to nemá vliv na těhotenství. Na internetu jsem našla vždy jen tu horší variantu. Tak me zajímá zda to někdo mel podobně a zda vše dopadlo v pořádku. Nedokážu myslet pozitivně což je špatně. Vim ze se vse dozvim až u toho doktora ale jdu tak az za 8dni a jsem z toho uz na prasky.
Klid. Příznaky mizí a zase se objevují. To nemusí nic znamenat.
Můžeš být v klidu, příznaky se v průběhu těhu objevují a mizí, nic to neznamená. Počkej do kontroly, začátky jsou vždy nejisté a obecně vlastně i celé těhu.
Zdravím holky, já jsem dneska 8+1 a mám ten stejný pocit… 2 dny zpátky jsem každé ráno zvracela, bolel mě podbřišek, ale několik dní před tím příznaky úplně odezněly. Dneska se cítím jako by „netěhotně“. Na ultrazvuk jdu teď ve čtvrtek a bojím se nejhoršího… Bohužel je to naše první mimčo, díky IVF.🍀