Vymizení příznaků v 10tt

Anonymní
4.3.24 09:35

Vymizení příznaků v 10tt

Prosím o radu. Dnes jsem 10+4tt. Od minulého týdne 9+4tt mi uplne zmizely těhotenské příznaky. Měla jsem ranní nevolnosti cca od 7 týdne a najednou nic. Přestala mě také bolet prsa a už mě nepíchá ani v podbřišku. Cítím se úplně normálně. Mám za sebou 3 potraty a ZT. Myslíte, že by to mohlo být ok?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2112
4.3.24 09:41

Může to být jak ZT, tak to může být i v pořádku. Na tvém místě bych šla na gyndu, ať máš jasno. Držím palce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11825
4.3.24 10:14

Přítomnost či nepřítomnost případně i tenzita příznaků nevypovídá nic o prosperitě těhotenství…mizí a objevují se…blizis se ke konci 1. Trimestru…tam většinou nevolnosti apod ustupují…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3714
4.3.24 10:20

Nemusí to vůbec nic znamenat, jsi přece jen na konci 1.trimestru a třeba už odchází ty prvotní nevolnosti. Ale u me to znamenalo ZT. Pokud uz jsi mela potraty a ZT, tak byt tebou bych si zavolala na gyndu na kontrolu. držím palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1614
4.3.24 12:06

Příznaky se mění.
Mě nevolnosti přichází a vrací se celé těhotensví.
A každé z 5 těhotensví byly jiné.
A vše ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.3.24 12:15
@Anonymní píše:
Prosím o radu. Dnes jsem 10+4tt. Od minulého týdne 9+4tt mi uplne zmizely těhotenské příznaky. Měla jsem ranní nevolnosti cca od 7 týdne a najednou nic. Přestala mě také bolet prsa a už mě nepíchá ani v podbřišku. Cítím se úplně normálně. Mám za sebou 3 potraty a ZT. Myslíte, že by to mohlo být ok?

Nemusi to nic znamenat. Mozna uz ti klesa HCG… Po 10 nebo 11 tydnu HCG klesa, hodne lidem priznaky mizi kolem teto doby. Chapu, ze jsi nervozni, klidne bych si dosla na kontrolu, ja taky plasila, jak ma clovek za sebou vic ztrat, tak se dalsich ultrazvuku spise boji… :oops: :hug:

• Citovat
  • Upravit
25
4.3.24 16:37

Stalo se mi něco podobného v 9tt a do pár dní se zase nevolnosti vrátily. Vzhledem k tomu co už máš za zkušenosti, tak se co nejdřív objednej na kontrolu a držím palce :kytka:
Rozhodně nemusí být vůbec nic ztracené, ikdyž chápu, že to vyděsí :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
402
5.3.24 10:12

Příznaky v průběhu mizí i se objevují, počkej až půjdeš na kontrolu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
5.3.24 19:09

Nemám příznaky od přelomu 8. a 9. týdne, nic to neznamená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.3.24 15:05

Tak dekuji vsem za reakce. Na kontrole je vse v poradku, dokonce uz jsem v pulce 12 tydne :) tak asi priznaky opravdu odeznivaji..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky