8 dní spoždění - negativní test

3
2.3.24 23:27

8dni spozdeni negativní test

Ahojte, jmenuji se Nikola
Potrebovala bych si nechat od vas poradit..menstruace mi meska 8dni dnes sem si dělala tehu test výsledek negativní bazalni teplota 36,9
Mam občas pocit ze bych snedla vse co najdu
Ale občas bych vyzvracela vse co jen jde
Moje poslední menstruace byla 26.1
Myslíte ze to muže byt těhotenství?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11845
3.3.24 04:07

Spíše ne..to bys musela mít ovulaci posunutou až někdy k termínu očekávané MS aby s osmidenním spozdenim ještě nebylo na testu nic vidět…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
402
3.3.24 10:46

Pokud máš po osmi dnech zpoždění menstruace těhu test negativní, tak to nejspíš těhotenství nebude, počkej pár dní, udělej test znovu a když bude opět negativní, tak si zajdi na gyndu, píchnou ti vyvolávačku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.3.24 12:31

Zkus si koupit digitální test a ještě vydržet. Pokud bude negativní, tak zajít k lékaři

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.3.24 01:04

Dobrý den, ahoj,
Měla jsem 7 dní spozdeni menstruace a pak přišlo 3 dny slabé růžové krvácení s pobolíváním v podbřišku, dostala jsem to krvácení až 1.3. Sex byl 27.2.,28.2.,6.3. Slabé krvácení skončilo 3.3.
Ještě byl sex 29.1. Jenže pak jsem krvácela 30.1.-3.2.
Nejspíš začnu fandit tomu datumu sexu poslednímu po tom divnem krvácení a spozdeni toho 6.3. bude určitě ten správný termín styku z možné početí, protože to mám mít ovulaci přesně za 2 dny, takže za 14 dní zkusím test. Myslím si, že podle spozdeni a posledního krvácení a posledního sexu, je možnost 3. miminka :srdce: bylo by to fajn

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky