Vymĕna prstýnků na svatbě

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
13
26.5.23 06:29

Vymĕna prstýnků na svatbě

Dobré ráno,
Kdo drží svatebni kytici nevěstě pri výměně prstynků? Nebo se to da zvladnout jednou rukou a v druhé drzet kytici? Na internetu jsem šťourala a nevyšťourala…dekuji za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5069
26.5.23 06:31

Porad mas jednu ruku volnou… :think: :lol: Nikdy jsem zadneho sluhu u nevesty nevidela :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17199
26.5.23 06:48

Já jsem si ji na chvíli položila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8372
26.5.23 06:48
@Krikris píše:
Dobré ráno,
Kdo drží svatebni kytici nevěstě pri výměně prstynků? Nebo se to da zvladnout jednou rukou a v druhé drzet kytici? Na internetu jsem šťourala a nevyšťourala…dekuji za rady

Jasně, že dá. Pokud nebudeš mít nějakou velkou a těžkou kytku, kterou bys neudržela v jedné ruce :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
696
26.5.23 06:50

Takové věci přece nemusíš řešit? Buď to uděláš volnou rukou nebo když ti bude příjemnější být bez kytice, tak ji položíš na stolek nebo na chvíli předáš třeba svědkyni? Prostě podle situace, není třeba řešit každou minutu svatby, nech ten den plynout…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20857
26.5.23 07:03
@Krikris píše:
Dobré ráno,
Kdo drží svatebni kytici nevěstě pri výměně prstynků? Nebo se to da zvladnout jednou rukou a v druhé drzet kytici? Na internetu jsem šťourala a nevyšťourala…dekuji za rady

Jestli to řešíš až takto, tak se buď zblaznis ještě před svatbou nebo budeš ze svatby šíleně zklamaná, že to v reálu dopadne jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
26.5.23 07:07
@Krikris píše:
Dobré ráno,

Dá se to zvládnout, kdyz si nevezmeš sto slunečnic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37124
26.5.23 07:08

Já ji položila na ten pultik, za kterým stala oddavajici :D ale asi by se to zvladlo i jednou rukou :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11790
26.5.23 07:17

Tvůj svědek stojí hned za tebou takže není nic jednoduššího než se k němu otočit a kytku mu podat… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3958
26.5.23 07:44

No tak jednou rukou jsem tedy ještě nikoho neviděla navlékat prstýnek. Kytici si položíš na pultík, stejně jako při podpisu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6663
26.5.23 08:35

Tak jsem schválně koukla na fotky a já tu kytku mám v ruce i při výměně prstýnků, takže to určitě jde i jednou rukou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19007
26.5.23 08:37

Ty jo, tak to jsem u plánování svatby vůbec neřešila a upřímně ani nevím, jak jsem to vlastně udělala, si to nepamatuju :mrgreen: nemyslím si, že bych ji sama odložila, tak buď mi ji svědkyně sama vzala nebo jsem ji dala pod paži :mrgreen: nebo kdovíkam… fakt nevím, ale nějak se to zvládlo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2727
26.5.23 08:47

Já jsem měla velkou a těžkou kytici lilií, výměnu prstýnků jsem s ní zvládla, ale při focení v parku, hodně jsme chodili, jsem jí pořád dávala ženichovi. :lol:
Bolela mě z ní ruka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
26.5.23 08:59

Polozis, das svedkovi/svedkyni nebo si ji zapomenes v predsali jako ja…a pak budes cely obrad premyslet, ze nevis, co s rukama :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35551
26.5.23 09:12

Dej jí svedkovi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie