Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Dobré ráno,
Kdo drží svatebni kytici nevěstě pri výměně prstynků? Nebo se to da zvladnout jednou rukou a v druhé drzet kytici? Na internetu jsem šťourala a nevyšťourala…dekuji za rady
Porad mas jednu ruku volnou…
Nikdy jsem zadneho sluhu u nevesty nevidela ![]()
@Krikris píše:
Dobré ráno,
Kdo drží svatebni kytici nevěstě pri výměně prstynků? Nebo se to da zvladnout jednou rukou a v druhé drzet kytici? Na internetu jsem šťourala a nevyšťourala…dekuji za rady
Jasně, že dá. Pokud nebudeš mít nějakou velkou a těžkou kytku, kterou bys neudržela v jedné ruce ![]()
Takové věci přece nemusíš řešit? Buď to uděláš volnou rukou nebo když ti bude příjemnější být bez kytice, tak ji položíš na stolek nebo na chvíli předáš třeba svědkyni? Prostě podle situace, není třeba řešit každou minutu svatby, nech ten den plynout…
@Krikris píše:
Dobré ráno,
Jestli to řešíš až takto, tak se buď zblaznis ještě před svatbou nebo budeš ze svatby šíleně zklamaná, že to v reálu dopadne jinak.
@Krikris píše:
Dobré ráno,
Dá se to zvládnout, kdyz si nevezmeš sto slunečnic.
Já ji položila na ten pultik, za kterým stala oddavajici
ale asi by se to zvladlo i jednou rukou ![]()
Tvůj svědek stojí hned za tebou takže není nic jednoduššího než se k němu otočit a kytku mu podat… ![]()
No tak jednou rukou jsem tedy ještě nikoho neviděla navlékat prstýnek. Kytici si položíš na pultík, stejně jako při podpisu.
Tak jsem schválně koukla na fotky a já tu kytku mám v ruce i při výměně prstýnků, takže to určitě jde i jednou rukou.
Ty jo, tak to jsem u plánování svatby vůbec neřešila a upřímně ani nevím, jak jsem to vlastně udělala, si to nepamatuju
nemyslím si, že bych ji sama odložila, tak buď mi ji svědkyně sama vzala nebo jsem ji dala pod paži
nebo kdovíkam… fakt nevím, ale nějak se to zvládlo ![]()
Já jsem měla velkou a těžkou kytici lilií, výměnu prstýnků jsem s ní zvládla, ale při focení v parku, hodně jsme chodili, jsem jí pořád dávala ženichovi. ![]()
Bolela mě z ní ruka.
Polozis, das svedkovi/svedkyni nebo si ji zapomenes v predsali jako ja…a pak budes cely obrad premyslet, ze nevis, co s rukama ![]()