Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Preji pekny den. Jsem 6,5 mesice po porodu od te doby mam dosti rozhazenou ms( nekojim). Na vyvolavacce jsem byla cca pred dvema mesici nasledujici ms dorazila a ted zase nic. Uz jsem 40 Dc ms dorazila minule kolem 35 dc. Ted jde spis o to ze moje doktorka ordinuje az od ledna. No a nemuzu ji ani zavolat abych se zeptala. Nikdy jsem problemy ms nemela tak nevim jestli muzu do toho ledna proste pockat nebo si mam radeji zajet nekam do nemocnice na pohotovost? Jinak tehotenske testy negativni.
@Julie1111 a to potřebuješ akutně mít ms zrovna teď? nech to přírodě, tělo se musí samo srovnat. Když do něj každou chvíli cpeš chemii, pak se nediv, že nefunguje - vyvolávačka je zcela zbytečná ![]()
@martina.se no nepotrebuju
jen jsem tyhle problemy nikdy nemela tak jsem nechtela nic zanedbat.
@Julie1111 píše:
@martina.se no nepotrebujujen jsem tyhle problemy nikdy nemela tak jsem nechtela nic zanedbat.
nech tělo odpočinou, ono to trvá, než se to strovná.. vyvolávat ms je zcela zbytečné ![]()
@Julie1111 Určitě to vydrží do ledna. Mě doktor vyvolával menstruaci injekcí až po měsíci zpoždění.
Po porodu mi taky doktor rikal, ze mam pockat jakoby ob jednu MS, az kdyz nedojde ta jakoby druha, tak se prijit ukazat (dorazila tak jsem nesla).
ja to tak mela po prvnim porodu. po druhem jsem pro zmenu mela MS po 16 dnech, takze ty velke mezery ber jako lepsi verzi ![]()
Já jsem to po porodu nechala být…první MS jsem dostala asi půl roku po porodu, pak až za 45dní…pak asi zase kolem 40…syn má 19měsíců a MS dostávám 30-35 někdy i 40 dní, takže nevím přesně, ale nevadí mi to, jsem ráda, že po letech braní antikoncepce ji mám „celkem“ pravidelně…do injekce bych už nešla…doktor mi MS vyvolával po prvním zamlklém těhotenství protože jsem chtěla zase otěhotnět, ale jinak bych to asi nechala být, pokud nechceš otěhotnět…kdyby třeba už vynechala jakoby ta druhá, tak bych k dr asi šla, ale většinou dorazí ![]()