Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Nenervuj se, stačí malá hormonalní nerovnováha, anovulační cyklus a MS má zpoždění. Tělo není stroj a pokud je tt negativní, tak bych neplašila. A kvůli 2 dnům zpoždění snad není důvod hned myslet na nejhorší.
Neřešila bych, Můj dr říká, že mám chodit až 14 po vynechání. To dělá UTZ a dává vyvolávačku. A kvůli 2dnům fakt nemusíš mít rakovinu. ![]()
Ježiš nejsi ty já?
já taky od neděle čekám a to jí mám přesnou jak hodinky
tt jsem si dělala a negativní, naprosto bez ducha. Ducha taky poznám, před rokem a třištvrtě jsem ho viděla
těhotná nechci být, chráníme se, ale ms taky nikde ![]()
Já to mela dostat v pátek, dnes je uterý a taky porad nic…A taky me bolelo bricho sobota a nedele, jakože už jo…přitom prd…A mívám to taktež presne po 28dnech. Tehotná být nemužu, nemám partnera.Je ale pravda, že me stačí trocha stresu a nebo treba nachlazení nebo chripka a hned se to promitne v mem cyklu..Minulý týden jsem mela chripajznu…Nejsi treba taky nachlazená? Nebo nebyla? Nebo stres?…Jako dva dny zpoždeni neni duvod myslet na rakovinu..
Dva dny není žádná katastrofa.. Je to spíš psychického rázu… Když se tolik stresuješ, se ani nedivím, že se tělo rozhodne trošku to opozdit.. Ono si občas dělá co chce, ale můžeme si za to sami tím stresem, špatnou životosprávou… Ale bude to dobrý to se neboj
hlavně chodit na pravidelné kontroly, lékař ví, co máte v rodině a dost to bude hlídat takže hlavně klid ![]()
Zakl.
holky díky,
něco takového jsem asi potřebovala slyšet, hlavně taky že nejsem jediná s podivným zpožděním!! že by to bylo nervama? přitom vánoce nějak neprožívám, spíš tu svoji MS hrozně prožívám a když má přijít, tak už dopředu dva-tři dny se bojím, aby přišla, protože další dítě opravdu, opravdu nechceme.
a teď ty divné pocity dole, ach jo.
ještě jednou dík. ![]()
pokusím se věnovat spíš svátkům a nad tímhle nepřemýšlet
![]()
Jsem na tom podobně, čekám od neděle a nic, dneska si jedu pro test. Taky pevně doufám, že nejsem, že byla opožděná ovulace, nejmenší je teprve 9 měsíců. Z kondomů mám záněty, takže si jen dáváme pozor (předtím to 2 roky fungovalo normálně), hormonům jsem se do teď bránila, ale pokud nebudu těhotná, jdu se po Vánocích domluvit na nehormonálním tělísku, pokud se může i při kojení.
A když je opožděná ovulace, tak se opozdí i ms? Mám ovulaci hodně bolestivou, většinou poznám kdy je, ale tento měsíc jsem jí vůbec nezaznamenala. Jsem z toho celá nesvá. Asi si zkusím udělat další tt.
ZAKLADATELKA
@anonymka227 @EvulinkaB18
tak co, UŽ? ![]()
já jo, sláva, sláva, včera při smažení kapra to přišlo, chlapovi jsem to řekla u štědrovečerní večeře (děti neměly šanci vnímat co probíráme v tom jejich těšení) a ten šutr co nám spadl ze srdce byl opravdu slyšitelný!
hned první týden v lednu volám k doktorovi na kontrolu ať jsem v klidu. mám jít v únoru, o chvíli dřív se nic nestaně. a taky vyřešit nějak jinou antikoncepci než jen kondomy
to byly nervy ![]()
dalšího prcka fakt neeeeee
Ještě ne
začínám z toho mít pěknou depku. Test negativní, ale mám už jenom jeden poslední, takže ten zkusím použít až příští týden, pokud to do té doby nedostanu
Ahoj, je mi 14 let, neměla jsem pohlavní styk a neměla jsem 7 měsícu menstruaci
byla jsem u gynekologa a ten mi píchl před měsícem a něco injekci na spuštění měsíčku a do ted jsem to nedostala
nějaka rada nebo naznaky co to muže být? moc prosím moc se bojím děkuji předem
@Michaela125 píše:
Ahoj, je mi 14 let, neměla jsem pohlavní styk a neměla jsem 7 měsícu menstruacibyla jsem u gynekologa a ten mi píchl před měsícem a něco injekci na spuštění měsíčku a do ted jsem to nedostala
nějaka rada nebo naznaky co to muže být? moc prosím moc se bojím děkuji předem
No ve 14 by jsi mohla vědět že styk by jsi ještě mít neměla že je to nezákonné ale to už je asi jedno. Vůbec zde nepises jestli jste se chránili a podobně…
Anonym snad pochopitelný a dle pravidel (zdravotní stav)…
hledám asi spíš podporu, jsem trochu vynervená
mám podivné zpoždění MS
mívám to pravidelně, 28 dní, takže prostě v kalendáři odpočítávám čtvrtou neděli od posledně, což byla tato neděle. a MS nikde
jsem z toho naprosto nervní
, k tomu pobolívání jako obyčejně), v neděli to postupně mizelo a MS nikde. dneska všelijaké podivné pobolívání dole, spíš ostřejší 

jednak máme v rodině extrémní zátěž na ženské formy rakoviny (máma má dvě sestry a všechny tři už nějakou formu této rakoviny mají)
a jednak prostě NECHCI být těhotná!!! dáváme si s mužem pozor a používáme kondom, při akci jsme hodně opatrní.
dneska ráno jsem dělala test - negativní absolutně bez ducha (testů už jsem „pár“ viděla, pozitivních i negativních)
v pátek+sobotu normální PMS (nas..aná jako vždy
doktor už samozřejmě není, ordinuje 29.12. nejdřív
a já jsem na nervy

jednak mám strach co by to mohlo být a nevím čeho se bát víc - nějaké cysty nebo těhotenství… nechci být těhotná, nechci být nemocná, jsem prostě vytrslá z toho. a to je prosím dneska zpoždění druhý den. co budu dělat za dva dny na štědrý den, to ani nechci vidět
počet a věk svých dětí raději nespecifikuji