Vynechaná poslední tableta Cleosensa

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4
3.11.16 17:10

Vynechaná poslední tableta

Zdravím :) Beru antikoncepci Cleosensa a včera jsem si zapomněla vzít poslední tabletku z plata. Chybu jsem si uvědomila teď, po 22 hodinách, a prášek jsem v úleku spolkla :D Leták jsem samozřejmě četla, ale tam jsem se jen dozvěděla, že můžu dvě balení napojit, nebo tu tabletu vynechám a udělám si pauzu, ale já ji nevynechala a balení pojit nechci, protože už bych spojila možná čtyři balení a nechci bolestivý zážitek během pauzy. Můžu normálně nechat pauzu a příště vzít prášek tak, jak jsem zvyklá? Jak je to teď s ochranou při sexu? Děkuju dopředu za odpověď ^_^

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3473
3.11.16 17:46

Nevím, zda Vám to k něčemu bude tahle informace ale já minulý týden zapomněl na tabletku do myčky. V podstatě se nic nestalo, a na sex ani antikoncepci to nemělo žádný vliv. Tak přeju, ať je to stejné i ve vašem případě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
834
3.11.16 17:58

Po 22 hodinách jsi tu tabletu už polykat neměla.. Ber to tak jako, že jsi pauzu udělala už o den dříve a tudíž i o den dříve začni brát další balení antikoncepce. Pak se nemusíš bát selhání antikoncepce a nijak přídatně se chránit nemusíš.. A jestli jsi bezdětná a ty děti jednou plánuješ, v rámci minimalizace rizik, bych tedy já osobně nespojovala x balení za sebou.. Počkej až to jednou úplně vysadíš, aby jsi se nedivila, proč ti nechce cyklus naskočit atp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
3.11.16 18:48

Udělala bych pauzu, ale chránila bych se jinak, celý další cyklus, možná zbytečně, ale jistota je jistota. Nejlepším řešením by bylo zavolat doktorovi a zeptat se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí