HA Sirmya - novinka

174
1.11.16 13:52

HA Sirmya - novinka

Zdravím, dnes jsem dostala na gynekologii recept na Sirmya antikoncepci. Máte někdo zkušenosti?
Za každou zkušenost děkuju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
14.12.16 15:25

HA sirmya

Ahoj chtěla jsem se zeptat.
Používám HA sirmyu ale není mi jasné kdy začíná působit jelikož poprvé je napsáno od 1.dne a poté po 7 dnech.
Máte prosím někdo zkušenosti?
Děkuju za odpověď

• Citovat
  • Upravit
174
14.12.16 22:37
@Anonymní píše:
Ahoj chtěla jsem se zeptat.
Používám HA sirmyu ale není mi jasné kdy začíná působit jelikož poprvé je napsáno od 1.dne a poté po 7 dnech.
Máte prosím někdo zkušenosti?
Děkuju za odpověď

Tak ja ji beru uz skoro 2. mesic a katastrofa :roll:
Ted jsem uprostred platicka 2 dny krvacela, kdyz pominu i to, ze jsem vlastne krvacela po dobu brani prvniho platicka…
Moje gynekolozka mi ji napsala po porodu, kdyz jsem ji rikala, ze bych chtela nejakou priznivejsi na plet a proti akne celkove.
Vypadam jako pubertak, vlasy se mi masti prave od doby, kdy jsem uprostred platicka zacala krvacet, bedary mam takovy, jaky nikdy a navaly jak zenska v prechodu.

Unava, navaly, kolisajici tlak, aknozni plet, nepravidelnost krvaceni…
No hruza. A to me gynekolozka ujistovala, ze tahle zarucene sedne kazdymu. Zadna jina mi tohle snad nikdy neudelala. Pred tehotenstvim jsem mela Daylette a asi se k ni vratim.
Jinak s tim pusobenim je to tak, ze pokud zacnete brat 1. Den MS, tak by mela ucinkovat okamzite, pokud nasaditw treba 14. den po MS bez krvaceni, tak trva cca tyden, nez se utvori hustsi hlen. v deloze, ktery prave brani otehotneni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.12.16 21:17

@LidkaMat
Děkuju moc
Takže kdyz jsem ji zacala brát 1.den menstruace a potom ten další měsíc až po menstruaci tak uz hned po menstruaci jsem chranena?
Jde mi o to, úplně poprvé jsem ji začala brát první den menstruace a mám normálně plato na 21 dnu takze jakmile mi dojde plato mam 7 dni menstruaci a pak ji hned začnu brát tak hned ten první den po menstruaaci jsem chráněná?

• Citovat
  • Upravit
174
16.12.16 06:43

Pokud se zacina s antikoncepci, tak se nasadi 1. den MS a je vyreseno a v prubehu 7mi denni pauzy jsme take chranene. A pak, kdyz se nasazuje druhe platicko, tak se nic nemeni a antikoncepce stale funguje. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
16.12.16 13:03

@LidkaMat
Dobře děkuji moc :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.1.17 12:31

7 denní pauza

Dobrý den chtěla bych se zeptat, beru antikoncepci sirmya a dneska jsem zvracela tak 4 hodiny a pul po použití pilulky. raději jsem si vzala později druhou. V sobotu jsem měla vzít poslední pilulku před 7 denní pauzou ale Když si dnes (v pátek) vezmu dvě pilulky mám nové platíčko začít brát po 7 dnech odedneška kdy vezmu poslední nebo po 8 abych to začala brát stejné dny jak předtím?..také jsem před třemi dny měla pohlavni styk a mam strach ze bych mohla i otěhotnět, je to možné? Děkuji za odpovědi :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
20.2.17 11:26

HRUZA!

Ma gynekolozka mi napsala sirmyu, rekla, ze je drazsi ale ujistovala, ze mi sedne, ze je vyborna…Beru ji ted druhy mesic a hruza: akne, bolest hlavy, byva mi i spatne od zaludku casteji, unava, naladovost strasna a i deprese…takze vysadila jsem a uvidim, musim se starat o maleho syna a nemuzu byt v takovem stavu…po porodu vse ok, prvni jsem brala jinou antikoncepci kvuli kojeni a ta byla v pohode a pak mi dr napsala tohle a porad si za tim stala a strasny…pujdu napsat neco jineho a nebo kondomy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
21.2.17 07:09
@Alena91 píše:
Ma gynekolozka mi napsala sirmyu, rekla, ze je drazsi ale ujistovala, ze mi sedne, ze je vyborna…Beru ji ted druhy mesic a hruza: akne, bolest hlavy, byva mi i spatne od zaludku casteji, unava, naladovost strasna a i deprese…takze vysadila jsem a uvidim, musim se starat o maleho syna a nemuzu byt v takovem stavu…po porodu vse ok, prvni jsem brala jinou antikoncepci kvuli kojeni a ta byla v pohode a pak mi dr napsala tohle a porad si za tim stala a strasny…pujdu napsat neco jineho a nebo kondomy :lol:

Presne tak! Ale ujistovalA me, ze po 3 mesicich se to ustaly. Beru 5. mesic a akne se ustalilo,.coz o to, ale jsem hrozne. naladova a bez energie :think:
Bud je to vycerpanim ze zimy, nebo timhle svinstvem, co do sebe cpeme…
Me ta HA stala.na.3 mesice 525,–, coz je dobry.
Mela jsem daylette a ta stala 800,–

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.3.17 22:12

Chtěla bych se zeptat… už 5.měsícem beru ha sirmya a začala jsem menstruovat 7 dnů před normálním termínem menstruace je to normální? Předtím jsem měla slabý zánět močáku ale toho jsem pomocí urologickych čajů a tablet zbavila. Poradíte mi prosím, co by to mohlo být? :? :? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
174
7.3.17 11:34
@Anonymní píše:
Chtěla bych se zeptat… už 5.měsícem beru ha sirmya a začala jsem menstruovat 7 dnů před normálním termínem menstruace je to normální? Předtím jsem měla slabý zánět močáku ale toho jsem pomocí urologickych čajů a tablet zbavila. Poradíte mi prosím, co by to mohlo být? :? :? :nevim:

Ja se priznam, ze nepravidelne krvaceni jsem mela prvni tri mesice, ale takhle dyl, to nevim… :think:
Nevynechala jste jednu? Jinak bych mozna zasla na gyn., jestli to je bezne, ale pokud se to da do poradku po 7denni pauze, tak bych proste zmenila ty prasky. Ja s nimi taky nebyla spokojena. Ted doberu posledni platicko pred darovanim vajicek a uz je nechci ani videt.
Skoro ani nemenstruuju v te 7denni pauze, ale jednou jsem si nevzala prasek.hned rano po probuzeni a nasledne v noci uz jsem. zacala krvacet, takze podle me maji hrozne malo hormonu. Obvykle se mi dostavila MS v 7 denni pauze az 4. den bez tabletky, kdyz jsem brala treba Daylette, ale u tehle HA do 24 hodin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
7.3.17 13:36

@LidkaMat právě že jsem žádnou tabletku nevynechala teda jako dala jsem si ji možná o pozdeji ale to tím asi nebude :think: :think:. Počkám jestli to bude zlobit i v dalším cyklu a podle toho navštívím svého lékaře. Ale jinak děkuju. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
8.3.17 21:31

@Ruzenka35
:palec: drzim palce, ale bohuzel to svinstvíčko, co do sebe ladujemeproste nesedne…
Hodne stesti :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
11.3.17 09:55

@LidkaMat děkuju ☺☺

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
13.3.17 17:15

Vše nejlepší k svátku…
Já pozoruje v podstatě úplnou ztrátu chuti na sex :( Ale to jako fakt hodně. A to jsem byla dříve skoro nymfa, ale teď?! Věřím, že má na to vliv ta antikoncepce :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí