Vynechání pilulky Cerazette

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1400
17.9.15 09:25

Vynechání pilulky Cerazette

Dobré ráno,

nadpis mluví za vše, v rámci stěhovacího stresu a shonu :zed: jsem si v úterý zapomněla vzít pilulku Cerazette a ještě v ten den proběhl (asi doslova) nechráněný sex. Přišla jsem na to včera, když už jsem si šla normálně vzít další pilulku. Projela jsem příbalový leták, snědla včerejší, tzn středeční pilulku a informovala partnera, že příštích 7dnů je celibát. Vůbec mě nenapadlo, že bych měla sníst i tu úterní, tzn mi teď jedna přebývá, což mi došlo až dneska ráno, jsem nějak uplně mimo, nafackovala bych si :zed:

Přemýšlím, jestli volat na gyndu, letět do lékárny pro pilulku po, nebo se prostě modlit :roll: Stalo se to některé z vás? Jak jste to řešily? Moc děkuju za všechny reakce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11141
17.9.15 09:42

Stalo a nic se nestalo:-), podle mě ještě ten den tělo ani nestačilo zaznamenat, že nedostalo pilulku. Já si třeba beru pilulky až v 9 večer, sex klidně může proběhnout v 8 a taky jakože nemám ještě v sobě piluli. Ono to chrání dlouhodobě, ne nárazově. Jinak, já si pak vždycky vezmu dvě naráz, stává se mi to občas taky, ptala jsem se Dr. a ona říkala, že v pohodě. Navíc, pokud ještě kojíš, protože to jsou prášky zejména pro kojící matky, tak pravděpodobnosti je fakt hodně minimální.

Já teda už nekojím, ale vyhovovaly mi tyto prášky bez pauzy a tak mi Dr. řekla, že klidně můžu brát dál.

Pro klid duše bych dodržela ten sedmidenní celibát a na tu přebývající piluli se vyprdla:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1400
17.9.15 09:47

Nekojím, děti nemám. Beru jí kvuli trombofilním mutacím (ne leiden), vyfňukala jsem si jí, protože normální HA mi doktorka odmítla napsat.
Děkuju za uklidnění, dáme si celibát, aspoň se na sebe budeme těšit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
17.9.15 10:51

Ha ha, znám minimálně dvě děti z této antikoncepce. Stačilo nebrat ve stejný čas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1400
17.9.15 11:10

@Run
beru jí dva roky a až doteď to bylo ok, ale jo, no, četla jsem těch debat o cerazettích a azaliových dětech víc než dost.

Na gyndu se mi nejde dovolat :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital