Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobrý den,
stalo se vám někdy, že jste u Mireny nenašly a necítily ta lanka, za které se potom vytahuje ven? Já je vždy cítím, ale dnes je nemůžu najít… Může se stát, že tělísko „zajede“ a poté zase „vyjede“, nebo mám jít radši k doktorovi, jestli je vše ok?
Děkuji za odpovědi ![]()
Nevim, jestli se zase muze vratit zpatky, mne dr rekla, ze kdyz je nenahmatam, mam prijit ![]()
Stalo se mi to samé, cca po pul roce jsem je najednou nenahmatala. Hned sem si představila, jak ze mě mirena někde vypadla a ja jsem tim padem s naší extra plodnosti tutově zase v tom. Byla jsem na utz a vlakna se jen srolovala výš, jinak bylo vše v pořádku. Takže nemusí to nic znamenat, ale na kontrolu bych si stejně zašla ![]()
Mně třeba řekla doktorka, že je ani kontrolovat nemám, že jsou omotaný kolem čípku, tak je nekontroluju. ![]()
Já je vlastně nenahmatala nikdy, asi jsou hodně zkrácený. Ale dle ultrazvuku už rok a půl je mirena OK. Já se spíš bojím, jak to pak bude s vyndáváním.
Taky je nenahmatam, dr mi je zkrátila. Pokud si je někdy nahmatala a teď ne, nemusí to nic znamenat, mohli se omotat kolem čípku, případně dr říkala že jak se cipak mění během cyklu že někdy zajedou a pak vyjedou.
Dekuji vsem za odpovedi, pro jistotu jsme se vyhli sexu a ja si zitra zavolam k doktorovi, zacalo me i trochu bolet bricho, tak at to zkontroluje…