Mirena - nenahmatám drátky

555
12.9.15 23:28

Mirena - nenahmatám "drátky"

Dobrý den,
stalo se vám někdy, že jste u Mireny nenašly a necítily ta lanka, za které se potom vytahuje ven? Já je vždy cítím, ale dnes je nemůžu najít… Může se stát, že tělísko „zajede“ a poté zase „vyjede“, nebo mám jít radši k doktorovi, jestli je vše ok?
Děkuji za odpovědi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3157
13.9.15 00:07

Nevim, jestli se zase muze vratit zpatky, mne dr rekla, ze kdyz je nenahmatam, mam prijit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12127
13.9.15 07:11

Stalo se mi to samé, cca po pul roce jsem je najednou nenahmatala. Hned sem si představila, jak ze mě mirena někde vypadla a ja jsem tim padem s naší extra plodnosti tutově zase v tom. Byla jsem na utz a vlakna se jen srolovala výš, jinak bylo vše v pořádku. Takže nemusí to nic znamenat, ale na kontrolu bych si stejně zašla ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1086
13.9.15 07:30

Mně třeba řekla doktorka, že je ani kontrolovat nemám, že jsou omotaný kolem čípku, tak je nekontroluju. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15430
13.9.15 09:12

Já je vlastně nenahmatala nikdy, asi jsou hodně zkrácený. Ale dle ultrazvuku už rok a půl je mirena OK. Já se spíš bojím, jak to pak bude s vyndáváním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
13.9.15 09:45

Taky je nenahmatam, dr mi je zkrátila. Pokud si je někdy nahmatala a teď ne, nemusí to nic znamenat, mohli se omotat kolem čípku, případně dr říkala že jak se cipak mění během cyklu že někdy zajedou a pak vyjedou.

• Citovat
  • Upravit
555
13.9.15 22:01

Dekuji vsem za odpovedi, pro jistotu jsme se vyhli sexu a ja si zitra zavolam k doktorovi, zacalo me i trochu bolet bricho, tak at to zkontroluje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí