Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj,
holky, nesnězte mě, ale potřebovala bych se zeptat vás zkušených
!
Trošku se zamyslete. Kdyby se žena potřebovala dostat z nechtěného těhotenství sama (třeba i po znásilnění), tak jakou by měla třeba hoodně na začátku šanci?
Může se jí to držet hodně pevně??
Muze. Pokud je „dite silne“, tak ani zvedani piana nepomuze.
@nikola095 pokud je dítě v pořádku, tak určitě ne… Naopak bych se bála aby si ta těhule neublížila tím, co vše zkusí a mohla pak mít děti..
@nikola095 Přestaň blbnout, buď si ho nech, nebo běž na potrat.
Už jsem koukala jak tele na tvoje SZ, když jsi mi psala, jestli se mi to děcko chtělo tahat!
Je ti 20,tak na ten věk začni i přemýšlet.
@nikola095 to je vtip? Jobyly takpvy blbky co si mezi nohy vrazely pletaci jehle, chces to zkusit??? Premyslim jestli ses tak hloupa kvuli veku nebo ti to uz zustane ![]()
@nikola095 píše:
Ahoj,
holky, nesnězte mě, ale potřebovala bych se zeptat vás zkušených!
Trošku se zamyslete. Kdyby se žena potřebovala dostat z nechtěného těhotenství sama (třeba i po znásilnění), tak jakou by měla třeba hoodně na začátku šanci? Může se jí to držet hodně pevně??
Je to tvoje dítě a nemůže za to, že jsi někde roztahovala nohy! A taky to tvoje TO už tě třeba může vnímat. Tak s ním nalož rozumně, hlavně do sebe nepíchej jehlice, jak to dělali dřívější generace, či co.. ![]()
Prej „trošku se zamyslete“. To pises ty nám?
Zamysli se spis ty. Vždyť můžeš vykrvácet!
…snad je to jen provokace, co jsi napsala. Takhle už snad dnešní lidi nepremysli. P roc nejdes k doktorovi? Kvůli tomu, ze se to platí?
@nikola095 Buď jsi troll, nebo jsi hodně hloupá. Pokud je tohle skutečný problém (ne jen vymyšlená historka, abys tady rozdmýchala melu), tak přestaň zakládat jednu diskusi za druhou, psát všem SZ a zajdi ve svém okolí tam, kde Ti pomůžou. Na gynekologii, do nějakého krizového centra a pod. Už sem nepiš a dělej něco. A to platí i v případě, že tohle je nějaký zvrácený způsob zábavy nudící se puberťačky - nepiš sem a najdi si koníček.
@nikola095 píše:
Ahoj,
holky, nesnězte mě, ale potřebovala bych se zeptat vás zkušených!
Trošku se zamyslete. Kdyby se žena potřebovala dostat z nechtěného těhotenství sama (třeba i po znásilnění), tak jakou by měla třeba hoodně na začátku šanci?
Může se jí to držet hodně pevně??
A tohle jako myslíš jak? Jako že se tady sejde hromada žen, které se nějak pokoutně podomácku zbavily nežádoucího těhotenství a ty si jen počteš a vybereš recept, na který máš doma ingredience??? ![]()
No ja opravdu ziram
Tady se maminky ptaji jestli kdyz zjistili na dovolene ze jsou tehotne, nemaji radeji odjet domu aby miminku neuskodila treba jen dlouha tura. A pak se tady nejaka mlada koza pta na toto. Nevymyslej kokotiny a bud bez k lekari a za svou blbost si zaplat a nebo si miminko nech. Nejsme ve stredoveku. ![]()
Někde jsem četla, že v krizových případech už se provádějí potraty zadarmo. Je to lepší, než kdyby dítě skončilo mrtvé v popelnici. Za určitých podmínek to pojištovna proplácí, ale asi je potřeba zajít do krizového centra. Tam je vše anonymní.
@Jarr píše:
No ja opravdu ziramTady se maminky ptaji jestli kdyz zjistili na dovolene ze jsou tehotne, nemaji radeji odjet domu aby miminku neuskodila treba jen dlouha tura. A pak se tady nejaka mlada koza pta na toto. Nevymyslej kokotiny a bud bez k lekari a za svou blbost si zaplat a nebo si miminko nech. Nejsme ve stredoveku.
Hele, zas to tady nemaluj sluníčkově. Tady se i maminky ptají na to, kolik stojí interrupce. Tyhle řeči, že tohle a tamto na web pro maminky nepatří, to je něco. Já to ale spíš vidím jako snahu o flame, protože tohle je už druhá diskuse zakladatelky se stejným tématem po pár dnech, čili pokud by to byla pravda, tak doma sedí a čeká, co teda bude - a tomu nevěřím. Pokud by to byla pravda, tak už by něco dělala, možná i hloupého, ale rozhodně by za pár dní nepsala to samé, on google by jistě něco našel
. Plus tedy rozesílá všem soukromé zprávy, kde se podle mého taky snaží trošku popíchnout, protože ohlas na diskusi není takový, jaký byl očekáván. A pokud je to pravda a zakladatelka skutečně řeší to, co tu popisuje, tak nemám co říct, protože hloupost je skutečně nekonečná.
Co to tady pises o znásilnění? ![]()
Byla jsi v CARu a se zavedením embryí jsi souhlasila. Takze se jedna o PLANOVANE těhotenství. To má ke znásilnění hodně daleko!!! Když ti za dítě zaplatí, tak cestu k doktorovi znáš, ale když chceš potrat, tak pises, „když není možnost se dostat do nemocniceporodnice“?
.
@KatkaX ja jsem to nemyslela tak ze tenhle web patri jen urcitym lidem. Spis sem to myslela tak ze je spousta maminek co na sve miminko dlouho cekaji a ona ani nema soudnost se toho sveho zbavit aspon nejak rozumne.