Pesar Caya Diafragma

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
64
11.9.15 10:41

Pesar Caya Diafragma

Dobrý den dámy. Ze zdravotních důvodů nemohu HA. Ani tělísko. Jsem 7 týdnů po porodu a právě řeším nějakou jinou antikoncepční metodu. Máte některá zkušenost s tímto pesarem Caya Diafragma??? Moc děkuji za příspěvky :mrgreen: Moje gyn mi jinak říkala že za podvázaní vaječníků už se platí. Nepřihlíží se na zdravotní důvody…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4497
11.9.15 10:59

S pesarem neporadím, já jdu nakonec na podvázání. Ve Vyškově to stojí 6.000,– a pokud si sečtu kolik bych ještě narvala do antikoncepce, že na to musím myslet a navíc mi to taky nedělá nejlíp tak do toho jdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
11.9.15 11:06

Děkuji za odpověď :). No tady ve středočeském to stojí doktorka říkala od 16000 Kč výše 8o. Prý jak která nemocnice, ale prcek je ještě maličký abych ho nechala doma manželovi. Navíc kojím, tak prozatím bych ten pesar… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17675
11.9.15 11:51

V Karviné podvázání za 10tis, mám to v plánu jen co se tělo trochu srovná po porodu(skončila jsem šestinedělí).

Nicméně ten pesar zní zajímavě, počkám, jestli ma někdo zkušenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
11.9.15 12:05

@Zuzaa Už tady diskuse na téma Caya je. Jukni se tam. Je to z loňského roku. :palec:. Já chci na ten podvaz taky jít ale ještě je brzy… Hlavně 3 kluci mi stačí :lol: Ale zatím bych tu Cayu vyzkoušela… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17675
11.9.15 12:17

@hazema kouknu se :-) pesar me nenapadl, furt jsem přemýšlela, co do té doby (do kondomu se mi nechce :oops: )
Ja už treti nechci, a hlavně bych ho nedala zdravotně, uz ted to bylo len tak tak.
Tri kluci, uf! To bych si ten podvaz udělala asi i sama :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
11.9.15 12:42

@Zuzaa No manžel se na kondomy právě moc netvářil. A dělat děti jako na běžícím páse tak to fakt ne. Ja otěhotněla právě i přes tělísko a měla jsem po něm i dost ošklivý zánět :poblion: :(. No musela jsem samozřejmě na výškrab ble. Pak nám pro změnu několik měsíců otěhotnět nešlo. Když už jsme byly ve stavu že bude to mímo přes to tělísko a nedopadlo to. :(. Ale nakonec se v loni v říjnu zadařilo :potlesk: A máme mrňouska. Tak jsme šťastní :dance:. No ale na dnešní dobu už to myslím bohatě stačí 8o.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
11.9.15 18:35

@Zuzaa Tak jsem si dnes tu Cayu objednala. No a k tomu rovnou ten menstruační kalíšek. Tak jsem zvědavá. Názory jsem si pročetla jak na Cayu tak na kalíšek a nadchlo mě to. Docela se těším až tu Cayu s manželem vyzkoušíme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
11.9.15 18:40

Objednala jsem vše na pesar.cz. Za 2009 Kč :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17675
11.9.15 21:52

@hazema hehe,já četla diskuze a odpoledne taky objednala :lol: Tak jsem teda zvědavá, jak to bude v praxi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
11.9.15 22:43

@Zuzaa No doufejme, že to bude dobrý.. Ale instinkt mi říká, že to bude v pohodě :mrgreen: Pak se můžeme podělit o zkušenosti :lol: :mrgreen: Já si objednala velikost L. snad mi bude sedět ;)… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.4.19 15:50

Zkušenosti

Ahoj, zvažuju teď koupit Cayu nebo něco podobného a chtěla bych se zeptat na vaše zkušenosti. Hlavně ohledně spolehlivosti, toho, jestli to vy nebo partner necítíte a neni vam to třeba nekomu nepříjemné nebo tak něco. A dalsi vec je, co opakovaný styk? A opakovaná „předehra“. Nezavazí to tam partnerovi? :oops: Diky za všechny zkušenosti.

• Citovat
  • Upravit
33
30.10.20 05:16

Používali jsme rok před plánovaným otehotnenim v kombinaci s přerušovanou soulozi a spermicidnim gelem. Po x letech HA jsem chtěla něco bez hormonu, tohle mi vyhovovalo na 100%, první zavedení teda vůbec neslo, chce to cvik. Te po porodu se k pesaru budu opět vracet :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí