Depo-provera a nechráněný sex

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
483
12.9.15 16:54

depo-provera otazka

Dobry den chtela jsem se optat. Ve stredu me byla pichnuta antikoncepce depo-proveta. Od kdy muzu muzu mit nechraneny sex? Dekuji za odpoved :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3270
12.9.15 17:29

Dnes už klidně jo.Ale upřímně se ti divím že jsi do Provery šla. Budeš mít moc veliké štěstí pokud nepřibereš na váze nebudeš mít nepravidelné krvácení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
723
12.9.15 18:21

Já mám taky otázku co se Depo provery týče, mám ji od března..doktor mi ji nedoporučoval pokud bych chtěla otěhotnět dříve než do 5ti let, jelikož nechci tak jsem do toho šla. ze začátku jsem dost špinila, ale při další dávce se to ustálilo a dobrý, jenomže teď už třetí den mám bolesti v podbříšku, bolest prsou a po ránu návaly na zvracení..na rovinu, stejně jako to bylo v těhotenství s malou, ale to je podle mě nemožné :nevim: na druhou stranu, menší dceru mám i přes HA..
Nemáte některá z vás zkušenosti s těhotenskými příznaky, při této formě antikoncepce??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
723
12.9.15 18:22

@pajulineneska jinak k otázce, dnes už můžete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
977
12.9.15 20:19

Me doktor rekl ze muzeme hned ten den…a v poho… :mrgreen: uz mam druhou davku a nepribrala jsem ba naopak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
12.9.15 22:22

Už můžete ;) Jinak já osobně si tuhle antikoncepci nemůžu vynachválit. Žádné přibírání, přestala mi migréna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
13.9.15 08:14

@Paktena já jí mám 9 měsíců, a nedávno mi bylo uplne stejne kromě bolesti prsou. Měla by být sice hodne spolehlivá ale test bych radši udělala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
723
13.9.15 09:41

@waldorfblair Test jsem si udělala včera a samozřejmě šok, mám tam dálnici a dnešní ranní test ukazuje to samé..takže musím zítra upalovat na gyndu, nejhorší je, že podle síly čárky už budu těhotná déle a já měla na konci srpna další dávku injekce, takže doufám, že pokud jsem nějakým zázrakem otěhotněla tak bude to miminko zdravé, přeci jen se to v těhotenství nesmí.. Zrovna u Provery bych to nečekala :nevim: :nevim: ještě mi právě doktor i okolí říkalo, že při tom neotěhotním ani když až budu chtít, že to potom trvá dlouho a přitom test ukazuje něco jiného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
977
13.9.15 10:12

@Paktena ufff teda…no nestras me taky dr rikal ze potom je tezsi otehotnet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
723
13.9.15 11:00

@VerousekVracov no mě to taky překvapilo, protože z každé strany jsem slyšela že je po tom těžší otěhotnět a bum..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
977
13.9.15 11:02

@Paktena tak hlavně ať je vše v pořádku a miminko zdravé a ty taky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
723
13.9.15 11:11

@VerousekVracov Děkuji :hug: u nás je to teď trošku složitější, ale pokud bude miminko zdravé, budeme to muset zvládnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
13.9.15 20:24

@Paktena no tak to vážně koukám, taky všude slyším jak je to spolehlivé až moc.. Asi si budu dávat větší pozor. A moc držím palce ať je miminko v pořádku!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
483
14.9.15 09:12

@Paktena Moc držím palce. :hug: Pak dejte vědět :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
723
14.9.15 14:44

@waldorfblair @pajulineneska NO tak holky šok, na gyndě mi bylo oznámeno, že jsem 10+0tt a TP 11.4 8o 8o nechtěl tomu uvěřit ani doktor na gyndě, ani ve špitále..no co k tomu dodat 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí