Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky,
tak jsem se po dlouhém rozhodování uchýlila ke koupi Pharmatexu. Četla jsem o tomto přípravku velice hodně informací a zatím se nebojím ![]()
Ale to je mimo téma, chtěla jsem se zeptat uživatelek pharmatexu -jak to děláte s hygienou? Já vím že dvě hodiny pře a po se nesmím s přítelem mýt mýdlem, ale také četla, že se muže umýt aspon intimním gelem bez mýdla…nebo jen vodou ![]()
Používáte intimní gel? a pokud ano, tak jaký? A klidně i nějakou tu zkušenost s pharmatexem
já mam krém a čeká mě první použití
![]()
děkuji ![]()
Já se tedy „před“ myju normálně intim gelem, tam prej není mýdlo, manžel normálně sprcháčem, podle mě se nesmí až „po“ umýt mýdlem.
Já si kupuju ale globule, přiznávám se, že v době tušících plodných dnů ho nepoužívám a radši si berem kondom. ![]()
Nevím jak krém, ale globule docela dost zvlhčují, což je někdy až moc, aspoň u mě je to dávka navíc
Po se normálně osprchuju a dole se taky omyju intim gelem, předpokládám, že když se nemyju nějak uvnitř, tak se snad nic nestane
Krém nepoužívám, protože nějak netuším s tím množstvím, globulka je malá a rozpustí se. I když, nedávno se mi stalo, že se asi špatně rozpustila a pak, ze mě ve sprše vypadla
manžel jí tam našel, ale až za delší dobu, těhotná snad nejsem ![]()
Mrska jedna ![]()
Kremu je na muj vkus taky dost..prave proto me trapi to umyvani. Vcera jsem to vyzkousela poprve a z me strany super -jen pritele to trochu palilo po, kdyz se umyval.
Ja jsem se osprchovala jen vodou a za dve a pul hodky mydlem..mezi tim slipovku ;( asi pujdu do toho pesaru ![]()
Ahojky, chci se optat, zacala jsem pouzivat pharmatex a zajimalo by me jestli se mohu mýt intimnim gelem, kdyz se mydlo nesmi. Máte nekdo zkušenosti? Dekuji ![]()