Vypadám strhaně, co s tím?

Anonymní
20.4.24 13:59

vypadám strhaně, co s tím

Pardon za anonym…
už delší dobu mám větší starosti, špatně spím, jsem unavená, ale co mi není příjemné je to, že vypadám hrozně strhaně:-(Vadí mi to, napadá Vás jak vzhled zlepšit? díky

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
56242
20.4.24 14:03

Nech si napichat kyselinu hyaluronovou. Budeš vypadat odpočatě. A vitamíny a aspoň slušně spát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
VeselaHolka
20.4.24 15:04

Ahoj, ja si taky tak prijdu. Dokonce i okoli mi toto sdelilo.Ale s tim se nic momentalne neudela. Proste tvar je odrazem duse, aspon za me.
Ja bych tedy do zadnych invazivnich zakroku nesla.Spis bych si rekla, ze bude lip a ze proste vse spatne netrva vecne.
Ale jinak klasika, vice spat, zivotasprava a ja pridala kolagen, ale jsem uz uz 35+ :lol:
Hodne stesti a bude lip :kytka:

• Citovat
  • Upravit
stroužek
20.4.24 15:34

Nezanedbávat pitný režim :-)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.4.24 16:36

Jak vzhled zlepšit - dokud budeš mít stres, blbě jíst a pít, blbě spát, tak ti žádná napíchnutá kyselina hyaluronová - viz co se radi - nepomůže.
Dej se dokupy životním stylem a pak jdi do pravidelné péče o pleť.

• Citovat
  • Upravit
4383
21.4.24 10:06

Brát vitamíny, pít hodně vody. A samozřejmě pestrá strava a nečekat že se to za týden vylepší. Udělat si vždy čas pro sebe a nenakládat si toho tolik. :nevim: Jde to když člověk chce. Žádné speciální drahé krémy ti budou k ničemu pokud budeš zanedbávat svůj životní styl. Začni od toho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
21.4.24 11:26

Ahoj vitamíny, pitný režim, odpočívat a mít čas i pro sebe, klidně i nějaké wellness jednou za čas + nakoupit si i nějakou kvalitnější kosmetiku například - na vrásky, krém na oči a tak dále. Zkus se mrknout na e-shopech, já nakupuji dost věcí přes notino, je tam velký výběr a navolíš si přesně co potřebuješ a vybíráš. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31195
21.4.24 11:29
@Neptunka111 píše: Více

A pravidelný sex :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...