Vypadávání vlasu holka 7 let

2702
20.6.23 10:26

vypadavani vlasu holka 7 let

Ahoj, nenasla jsem diskuzi. Tyden pozoruju u dcery zvysene vypadavani vlasu, pri cesani a pri tom, kdyz ji pohladim. Zatim kolecka nema.Od patku na antibiotika a ve ctvrtek jdeme na kontrolu, tak to zminim i u doktorky, ale zacinam byt z toho docela zoufala. Nemel nekdo stejnou zkusenost? Cim to pripadne bylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
927
20.6.23 11:06

Nedostatek zinku a dalších vitamínů. Poraď se v lékárně, existují na to prášky vhodné pro děti a i šampon s kofeinem na stáhnutí vlasových kořínků, aby ty vlasy nepadaly samotné. Myslím, že Revi hair. Já kupovala šestileté taky. Vše mi poradili v lékárně. Jen musíš říct, jak staré je to dítě. Pokud to bude užívat pravidelně, za měsíc až za dva to bude dobré. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22266
20.6.23 12:29
@podzim píše:
Ahoj, nenasla jsem diskuzi. Tyden pozoruju u dcery zvysene vypadavani vlasu, pri cesani a pri tom, kdyz ji pohladim. Zatim kolecka nema.Od patku na antibiotika a ve ctvrtek jdeme na kontrolu, tak to zminim i u doktorky, ale zacinam byt z toho docela zoufala. Nemel nekdo stejnou zkusenost? Cim to pripadne bylo.

Docela častá u dětí tohoto věku bývá dermatitida pokožky hlavy (tinea capitis), což je infekční plísňové onemocnění, jehož léčba patří do rukou lékaře (ideálně dermatologa).

Takže žádné vitamíny ani jiné volně prodejné přípravky (jak ti radí diskutující výše) určitě nekupuj, dokud se neporadíš s lékařkou - příčina může být úplně jiná a zbytečně utratíš peníze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2702
20.6.23 12:35

Dekuju holky, v lekarne jsem se ptala a rikala, at se poradim s doktorkou a ve ctvrtek tam jdeme, tak to vydrzim.Snad psychicky taky, docela me to stresuje :(

@barbarossa a dceri taky padaly taky pri cesani? A zacalo ji to v tech 6?Nasi bude teprve v 7 v srpnu, ale uz to beru tak, ze ji skoro 7 je🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
927
21.6.23 16:23

@podzim bylo to vloni před prázdninami nebo o prázdninách, přičemž narozeniny (šesté) má v půlce prosince. Padaly i jen při dávání sponek nebo dělání culíku. Mně se to posledních několik let stává taky, vždy před létem. Údajně následek covidu. Ale nevím. S holkou jsme ho měly obě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí