Nestovice? (6,5 let)

• Fotoalbum (18)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
417
19.6.23 16:00

Nestovice? (6,5 let)

Krásný den Všem. Holky potřebuji poradit. Myslite že jsou to nestovice nebo stipance? Byli sme přes víkend na chatě. Vcera sme přijeli. Dnes sem si toho všimla. Takže jedině pokud stipance tak ze by zavítal komar sem k nám domů…Nějak extra říká že ho to nesvedi. V dětským kolektivu nebyl dlouho byl nemocný a pak sem rekla ze do skolky ho už nedám. Mam doma ještě 11 měsíčního…Děkuji

Příspěvek upraven 19.06.23 v 17:48

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35564
19.6.23 16:26

Řekla bych že to neštovice nejsou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9274
19.6.23 17:35

Spíš jen štípance :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
19.6.23 17:47

Ještě jsem to vyfotila lépe tak přidávám další fotky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
19.6.23 18:04

Dle mě to podle posledních fotek neštovice být mohou. Jestli se ti někdy dělal opar tak ty puchýřky jsou podobné malým oparum je v nich tekutina.

• Citovat
  • Upravit
417
19.6.23 18:15

@ludmilaadamkova No to má za uchem. mi přijde a i na pár místech mi přijde. tyj9 ale kde to chytil. vzdyt sme nikde v kolektivu nebyli. Je fakt ze má teď oslabenou imunitu.Mel 3× atb před 14 dnema je dobral. davam probiotika a lichorerisnici ted.Alw fakt mezi detma nebyl. a to mám doma ještě 11 měsíčního se kterým samozdrejme je v úzkým kontaktu že jo.tak to teď už asi nemá cenu řešit že jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35564
19.6.23 18:56

Tak podle těch posledních bych zase naopak řekla, že to můžou být. Uvidíš jak to bude pokračovat. Mě je chytlo miminko v půl roce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
19.6.23 19:38

@JancaS84 A může se stát že to nesvedi???Jeho to totiž vůbec nesvedi. porad se ho ptam a nesvedi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
19.6.23 19:39

Ja absolutně nechápu kde by to ale chytil…Opravdu nikde v kolektivu nebyl.Nam byl letos nadelenej kýbl nemoci a proste si je asi vybereme všechny ať už někam chodíme nebo ne… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
19.6.23 20:29
@Tereza2609 píše:
@JancaS84 A může se stát že to nesvedi???Jeho to totiž vůbec nesvedi. porad se ho ptam a nesvedi.

Malá si to nedrbala vůbec a na začátku to vypadalo přesně takto.

Neštovice mohou byt extrémně nakažlivé mohli jste to chytit kdekoliv.

• Citovat
  • Upravit
14690
20.6.23 03:02

Z nasich tri holek to nesvedilo ani jednu. A 11mesicni to zvladne, neboj ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
20.6.23 07:36

@Janča6 No zatím nějak nových moc nevylezlo. ale ty co měl už včera tak trochu naběhli do puchyrku.. :zed: A jak dlouho ste s tím byli doma???Mě hrabne. A fakt s epak nesmí dlouho na sluníčko???To jsou jako prázdniny v háji?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
20.6.23 08:15

A hl moje mamka nestovice neměla…Nebo o nic h neví. Alw dřív dělala na kožním kde se s nima setkavala ja i segra sme je měli ja v 15ti. A nechytla je od nás. Tak snad je nechytil ani teď v 56 letech.🙈Byla totiž s nama o víkendu na chate.Pred 2 lety mela. covid tak je trochu nachylnejsi…🙏Vím že v dospělosti sou nebezpečnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14690
20.6.23 09:04
@Tereza2609 píše:
@Janča6 No zatím nějak nových moc nevylezlo. ale ty co měl už včera tak trochu naběhli do puchyrku.. :zed: A jak dlouho ste s tím byli doma???Mě hrabne. A fakt s epak nesmí dlouho na sluníčko???To jsou jako prázdniny v háji?

No nasim dvema holkam se to projevilo na Stedry den a treti nekdy tesne po Novem roce. Takze slunicko jsme resit nemuseli. A taky to od sebe chytly dost rychle. Pokud budete mit smulu, tak to maly chytne az za mesic (resp. se mu to projevi za mesic) a budete mit po lete :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
20.6.23 09:55

@Janča6 Snad ne.Snad pokud to chytne tak to chytí treba za 10 dní..🙏 🙏 🙏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie