Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj,
Lily se narodila s cirem a ted ji silene padaj vlasky, po koupani ve vanicce je jich vzdycky silene moc, kdyz ji ucesu, tak plnej kartac, jsou vsude. Vim, ze nekterym miminkum vypadaj, ale je to v poradku v takovy mire? A jak dlouho to asi trva, popripade, kdy ji dorostou znovu? Dekuju ![]()
Jjje to v pohodě. dceři taky vypadaly, během měsíce byla úplně „plešatá“
kolem 10m jí zase začaly růst
Příspěvek upraven 07.12.13 v 11:27
@BABIES je to normální, celá vyplešatí, pak jí narostou druhé vlásky. není se čeho bát ![]()
Syn se narodil jako vlasac. Do 4 mesicu mu vypadaly vsechny do jednoho. Narodil se s plavymi a po vypadani mu okamzite zacaly dorustat blondate. V roce uz byl zase vlasac s 10cm cirem. Je to normalni, nekomu vypada vse, nekomu neco, nekomu nic. Take mi to bylo trochu lito, ale uvidis, ze brzy zacnou dorustat. ![]()
Dekuju, takova chlupata opicka se mi narodila a ted uz ma lysiny :/ Ja vim, ze budou novy, ale desi me v jakem mnozstvi padaj
Vypada jak starej chlap s cedeckem ![]()
@BABIES během pár dnů vypadají všechny, úplné dohola a pak do roka dorostou nový. Takže místo opičky budeš MIT doma plešouna:-) právě si tím procházíme se synem-10 týdnů.
@BABIES můj kluk měl jednu dobu úzký pruh vlasů, max 5 cm široký.. všichni se mi ptali, proč jsem mu ostatní oholila a nechala mu číro
pritom mu to takhle vypadalo samo. teď má tak husté vlasy, že na stříhání pomalu třeba křovinořez ![]()
Ahoj, malý byl po narození vlasatý, pak nám polovina vypadala a teď v 15m máme háro s kudrlinkama.:-) Je to normální.
Dítě extra vlasaté při narození nebylo a do tří měsíců systematicky plešatělo. ![]()
To jsem rada
Lily zacaly padat okolo 4. mesice
a zustaly ji dva takovy cancoury dlouhy pred ouskama a z toho se ji delaj kudrliny ![]()
Ahoj…
Tak náš malý se narodil s vláskama, měl pěkně číro a během asi dvou měsíců se z něj stal Kojak
Vlásky mu znovu začaly růst kolem 5. měsíce, teď už je to zase vlasáč.)
@BABIES píše:
To jsem radaLily zacaly padat okolo 4. mesice
a zustaly ji dva takovy cancoury dlouhy pred ouskama a z toho se ji delaj kudrliny
@martina.se
to měla dcera, říkala jsem si, že jsem jí úplně vyhladila
http://scontent-a-ams.xx.fbcdn.net/…017201_n.jpg