Výpadek MS, nebo možné těhotenství?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
23.2.26 11:46

Výpadek MS?

Dobrý den, chtěla bych se zeptat na vaše zkušenosti, vím že je to omílané téma, ale nedá mi to.
S přítelem necháváme volný průběh na snažení o mimi, nějak si nekontroluji kdy je přesně ovulace atd.
Moje otázka zní, v patek jsem dostala presne na den menstruaci, normálně me bolelo v podbřišku a bylo to i celkem dost silné, nic čemu bych věnovala pozornost ze by se jednalo o těhu, proste sem si řekla ze ms běžně dorazila, krvácení ale ovsem přestalo v sobotu večer s tím že jsem tam potom mela spise takový průhledný hlen, a včera ráno v neděli uz nic, bylo mi to divné a zpětně kdyz jsem přemýšlela tak většinou druhy den mam vždy sraženiny v krvi, a nejvíc silný den ze všech, sraženiny jsem ted ale nemela, krvácení zase ale nebylo “jen” špinění, proste normálně krev, ale méně než jsem ten druhý den ms zvykla, a jeste trpím na pms ze me opravdu pokaždé boli hodně prsa a zvětší se mi, a první den s příchodem ms přestanou bolet a zase splasknou, to se ted ale nestalo a boli furt, to jsem ale přikládala jen hormonům, do te doby než mi krvácení přestalo úplně, dnes mě opět pobolívá v podbřišku jako bych tu ms měla, ale krvácení furt nikde, měla jsem doma jeden těhotenský test, dnes rano jsem si ho udělala a je tam opravdu minimální duch pokud se jen zaměřím, asi nic co bych mela brat vážně, přikládám foto (podle jiných diskuzí kam dávali holky podobné vysledky, asi vadný test že to obcas dělají) moje otázka zní, je šance ze bych byla těhu? Nemela jste to některá takto? Podbřišek mě stále furt tak zvláštně pobolívá. Vím ze tělo není stroj. A Proto moje druhá otázka zni, pokud jste se s tímhle některá setkala a tehu to nebylo, řešily jste to s dr. takovýhle “výpadek” menstruace? Stalo se mi to za celý život poprvé a tak ani nevím, zda tohle případně s dr řešit a nebo normálně jen počkat do další menstruace.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3000
23.2.26 12:17

Na testu neco vidim pri maximalnim priblizeni a spouste fantazie, to mi prijde, ze. klidne muze byt jen prosvitajici barvivo. Jinak uz jsem mela v zivote ruzne prapodivne cykly, pokud to bylo jednorazove, nikdy jsem to neresila, muze to byt anovulacni cyklus nebo nejaky hormonalni vykyv…resila jsem jen to, co se opakovalo delsi dobu.
Pro klid duse zopakuj test treba za tyden, ale ja bych nad tim asi mavla rukou :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
557
23.2.26 12:41

Ahoj, tenhle test bych nepovažovala za relevantní, ale dej tomu pár dní a zkus to znovu. Já při otěhotnění taky zakrvácela prakticky v době, kdy jsem měla dostat MS, a pak nic, jako když utne, jen ty bolesti a tak. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.2.26 15:37

Tak hlásím, že včera jsem chvilku po přidání příspěvku začala opět krvácet :lol: ovšem ale jen do večera a od večera do teď zase nic :zed: zkousela jsem ráno znovu TT a bílo. Tak to jsou asi opravdu jen ty hormony, prsa mě ale furt bolí že bych si je nejraději uřízla :pocitac: :lol: :lol: ještě mě napadlo, kdyby to bylo mimoděložní, nebo něco v nepořádku, to by mi i ten test ukázal už snad // ne? :think: vůbec nevim jak takové věci fungují :lol: vim že každá je jiná atd. Ale jak se mi to nikdy nestalo, tak napadají různé scénáře :nevim: přemýšlela jsem ze bych pro uklidnění zavolala dr. ale ma dovču do pátku, tak hledám rady o uklidnění tady :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.2.26 15:42

Vynecháni

Zdravím, stalo se tu už některé ze třeba vůbec nedostala menstruaci? S přítelem necháváme volný průběh, posledni menstruaci jsem mela 7-12.1. A mela přijít 7.2 ale jeste 25.1 -28.1 jsem krvacela a od ty doby nic.. těhotenské testy negativní

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa