Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj,
chtěla bych se zeptat, zda jsou výpary ze sava proti plísni nebezpečné i po několika hodinách. Včera jsem odstraňovala plíseň v ložnici, pak jsem teda několik hodin větrala, ale večer bylo savo ještě cítit a bohužel jsem v místnosti musela spát. Mohlo to mít negativní vliv na miminko? Jsem ve 27 tt.
Já bych v tom smradu nespala. Párkrát jsme taky stříkali plíseň Savem a šli jsme spát radši do dětského pokoje, pt tu první noc to smrdělo šíleně.
Dalo se tam právě spát v pohodě, akorát je to ještě cítit. Někde jsem právě četla, že ty výpary jsou nebezpečné snad jenom prvním 20 minut, pak že už to jenom smrdí, ale nevím, jestli je to pravda.
Neboj se, nic se stát nemohlo. To bys to musela fetovat přímo z flašky delší dobu. Takhle je to ok.
Ne, taky jsme ho používala, bohužel jsem musela i u miminka už narozeného. Ono těžko říct, zda je horší výpar ze Sava nebo spory z plísní…
Teď používám Fungispray - měl by působit déle a měl by být šetrnější.
@Sofie2013 to vis ze nema neboj. My jsme zase kdyz jsem byla tehu nekolikrst strikali proti stenicim v byvalem byte. Taky jsem se bala ale zbytecne;-)
Zrovna tu manžel uklízí SAVEM, tak jsem ráda, že ty výpary miminku neublíží ![]()