Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Jo, vypínáme. Aspoň neztuhnou kohoutky a manžel se děsí vytopení.
My teda bydlíme v domě, ale kdyby bylo po mém, vypínám vše.
Vždycky padne od manžela nervózním tónem otázka, jestli nechci odpojit i plyn a elektřinu ![]()
Ne, nevypínám. Naopak ještě před odjezdem občas pouštím myčku.
Ano. Poučila mě jedna noc, kdy praskla flexi hadička pod dřezem. Naštěstí jsem se šla napít, takže jsem na to přišla poměrně včas. A navíc jsem se předchozí večer vrátila od rodičů o den dříve, než bylo původně v plánu. Měla jsem tenkrát z prde.le kliku a od té doby vodu vypínám.
Vytahujeme pouze věci ze zásuvek, co přes tu dobu nepojede. Jinak nevypiname nic
My teda sice žijeme v baráku. Ale vždy vypínáme vodu, když jedeme na noc pryč.
Sousedka má klíče a ovladač, chodí k nám krmit kocoury a čistit jim záchod. Buď si vodu nosí nebo si ji zapne, ať napustí čisté pití. Ale vypínáme. Kdyby byla nějaká porucha. Nebo některý skočil do umyvadla v koupelně a zády tu baterii posunul a vodu pustil, když nejsme doma, tak to neřízeně poteče a nic neuděláme, když jsme daleko. Žaluzie umíme ovládat na dálku přes mobil. Vodu zatím ne. Máme pákové baterie, že posunutím hore se voda pustí.
Vypínám. V předchozím bytě nám v noci rupla trubka k bojleru, po opravě praskla znovu během naší dovolené.
Vytahuju i ze zásuvek všechno, co jde.
@lucad77 píše: Více
Jo a vypnu si ledničku, když ji mám na stejném okruhu jako televizi
dobrý nápad ![]()
Když jedeme na delší dobu, tak vypínáme. Pokud jsme pryč na víkend, tak ne.
Hezky den, vypinate v byte v panelaku vodu kdyz odjizdite na vikend pryc? pa-ne? Dekuju.